Не да Биљу ни за једну другу жену

Фолк певач Аца Илић и певачица Биљана Јевтић су годинама у браку, а Аца открива зашто никада не би оставио своју супругу.

Забава 19.09.2017 | 21:41
Не да Биљу ни за једну другу жену
Певач је свестан да поред себе има једну од некада најпожељнијих певачица на домаћој естради, Биљану Јевтић, на коју је својевремено откидао и директор "Гранд" продукције Саша Поповић, те је не би мењао ни за једну другу.

Аца је срео много жена током своје каријере наступајући широм света, али ниједна му се није толико допала да би, како каже, због ње оставио супругу:

- Има много лепих жена и ја, као и сваки други мушкарац, помислим "јао што је ова жена лепа, што би било лепо када би била моја", али онда убрзо схватим да је то што имам са Биљаном веома вредно и да ниједна жена није вредна да ја рушим своје гнездо. У овим годинама не исплати се имати неку другу жену ни мени, нити било коме другом. Касно је сада за неки развод, за неке нове љубавне приче. У животу увек постоји нешто што је изнад неког тренутка пожуде, страсти. Не може човек, на крају крајева, да буде себичан и да мисли само на себе - објашњава он.

(Ало)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Мими

19.09.2017 20:39

Здраво размисљање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Донекле тачно

20.09.2017 08:00

Наравно да је здраво, кад се осјећа добро И задовољно. Да ли би тако говорио да га жена прогони љубомором, пије, вара, уцјењује итд.? А љубав не бира године.

Name

Рс

20.09.2017 05:08

Свака цаст. данас је теско брак сацувати

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАЈНА

20.09.2017 08:36

Он добро слуша, тако је од првог дана, кад жена загосподари одмах од почетак, роб слуша, а шта би он, Биља му је лутрија, а Биља нашла њега гољу , у моменту кад је добро прешла километраже, па снајка сконтала, овај је добар за куће, да се скраси, а послије .....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ајми

20.09.2017 13:11

Мозе бити да си у праву, Рајна. Њена слава је оконцана удајом. Мислим да је ондасња Биљана могла наци бољег од Аце, бољег за бар педесет пута.