Ne da Bilju ni za jednu drugu ženu

Folk pevač Aca Ilić i pevačica Biljana Jevtić su godinama u braku, a Aca otkriva zašto nikada ne bi ostavio svoju suprugu.

Zabava 19.09.2017 | 21:41
Ne da Bilju ni za jednu drugu ženu
Pevač je svestan da pored sebe ima jednu od nekada najpoželjnijih pevačica na domaćoj estradi, Biljanu Jevtić, na koju je svojevremeno otkidao i direktor "Grand" produkcije Saša Popović, te je ne bi menjao ni za jednu drugu.

Aca je sreo mnogo žena tokom svoje karijere nastupajući širom sveta, ali nijedna mu se nije toliko dopala da bi, kako kaže, zbog nje ostavio suprugu:

- Ima mnogo lepih žena i ja, kao i svaki drugi muškarac, pomislim "jao što je ova žena lepa, što bi bilo lepo kada bi bila moja", ali onda ubrzo shvatim da je to što imam sa Biljanom veoma vredno i da nijedna žena nije vredna da ja rušim svoje gnezdo. U ovim godinama ne isplati se imati neku drugu ženu ni meni, niti bilo kome drugom. Kasno je sada za neki razvod, za neke nove ljubavne priče. U životu uvek postoji nešto što je iznad nekog trenutka požude, strasti. Ne može čovek, na kraju krajeva, da bude sebičan i da misli samo na sebe - objašnjava on.

(Alo)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Mimi

19.09.2017 20:39

Zdravo razmisljanje.

ODGOVORITE
Name

Donekle tačno

20.09.2017 08:00

Naravno da je zdravo, kad se osjeća dobro I zadovoljno. Da li bi tako govorio da ga žena progoni ljubomorom, pije, vara, ucjenjuje itd.? A ljubav ne bira godine.

Name

Rs

20.09.2017 05:08

Svaka cast. danas je tesko brak sacuvati

ODGOVORITE
Name

RAJNA

20.09.2017 08:36

On dobro sluša, tako je od prvog dana, kad žena zagospodari odmah od početak, rob sluša, a šta bi on, Bilja mu je lutrija, a Bilja našla njega golju , u momentu kad je dobro prešla kilometraže, pa snajka skontala, ovaj je dobar za kuće, da se skrasi, a poslije .....

ODGOVORITE
Name

Ajmi

20.09.2017 13:11

Moze biti da si u pravu, Rajna. Njena slava je okoncana udajom. Mislim da je ondasnja Biljana mogla naci boljeg od Ace, boljeg za bar pedeset puta.