Сукоб Баждаревића и Бешића - глупост

Поједини медији у БиХ протеклих седмица писали су како је Мухамед Бешић (25) љут на селектора Мехмеда Баждаревића јер га овај није позвао за утакмицу против Гибралтара.

Фудбал 19.09.2017 | 13:30
Сукоб Баждаревића и Бешића - глупост
Ишло се толико далеко да су писали како се Бешић одлучио повући из репрезентације, а све цитирајући наводне изјаве његовог оца Мехе.

Иако ПР тим Мухамеда Бешића за Репрезентација.ба портал уопште није желио коментарисати овакве написе, незванично сазнајемо да су приче о сукобу Баждаревића и Бешића обична глупост.

Подсјећамо како је Мухамед Бешић због туче послије утакмице против Грчке био суспендован за утакмицу против Кипра. Како на њега није могао рачунати на том мечу, Баждаревић је одлучио да Бешића не зове ни за наредни меч против Гибралтара, јер је процијенио да је важније од наступа против слабашног Гибралтара да Бешић буде фокусиран на што бољи рад и наметање у клубу након дуге паузе због повреде.

Када се узме у обзир да је Евертон на љето повећао конкуренцију у клубу са чак 15 нових играча, од којих неколико капиталних појачања за први тим, онда је јасно како је Баждаревићева одлука итекако имала смисла.

Мухамед Бешић је Мехмеду Баждаревићу због повреда и чак четири утакмице дисциплинских суспензија недостајао на много утакмица у овим и прошлим квалификацијама, али се сви надамо како би против Белгије могао направити велики “цомебацк”.

Извор: Репрезентација.ба

Коментари / 0

Оставите коментар