Марјановић имао више помагача

Сумња се да је Зоран имао помагаче јер је Јелени више особа помоћу различитих предмета смрскало и пробило лобању!

Србија 17.09.2017 | 11:08
Марјановић имао више помагача
Полиција провјерава да ли је Зоран Марјановић (39), осумњичени за свирепо убиство супруге Јелене Крсмановић Марјановић (33), имао помагаче 2. априла 2016, када је, према наводима кривичне пријаве, починио злочин.

Саговорник листа "Ало" близак истрази наводи да се још утврђује ко је помагао убици и да ли јој је више особа помоћу различитих предмета смрскало главу, јер је на лобањи имала девет језивих рупа, различитих величина и облика!

Како „Ало!“ сазнаје, током претреса куће Зорана Марјановића непосредно након убиства његове супруге Јелене полиција је, између осталог, заплијенила и његове фармерке.

Један од трагова који је пробудио сумњу било је блато на фармеркама које је он носио. Детаљном анализом фармерки и блата које је пронађено на тијелу убијене пјевачице установљено је да је исто, односно да се узорци поклапају.

Како је истрага утврдила, на тијелу пјевачице, односно на њеној гардероби на више мјеста је пронађен Зоранов ДНК.

''Истрага још није завршена. Претпостављамо да осумњичени посије убиства није могао сам да уклони трагове и баци леш. Утврђује се да ли је убица могао сам усмрти Јелену и ко му је помагао после злочина'', каже саговорник.

Обдуценти су на основу Јелениних повреда утврдили да је пјевачица убијена највјероватније малим шрафцигером, који јој је направио кратер у глави и оштетио мозак!

''Не искључује се могућност да је за ударце коришћено неколико различитих чврстих предмета. На лобањи је пребројано укупно девет кратера! Све повреде је задобила док је била жива! Од једног забадања у мозак јој је утиснут дио лобање. На том мјесту мозак је био разорен у виду канала дугог око два центиметра'', наводи саговорник.

Осумњичени Зоран Марјановић је у петак касно увече спроведен на саслушање у Више јавно тужилаштво у Београду, али је одбио да одговара на питања!


Извор: Информер

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Колац

17.09.2017 09:34

На неомашћен колац са њим...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не дрндај

17.09.2017 10:48

Да је тебе твоја....са тајкуном...и ти би урадио исто. Ако је то то.

Name

боро за не дрмај

17.09.2017 12:26

Шта са тајкуном , варала га , па није сапун да се истроши , довољно је нога у пакшу , а не убити и на робију , а она у земљу . Јесу ли они , односно више он , јели мислио на дијете , шта ће дијета сутра ?

Name

ДНК

17.09.2017 09:56

О ни његови чланови породице су несумиво учествовали у убиству за које изгледа тренутно не постоје ваљани докази.Замислите колико трагова из којих се може извући ДНК профил супружници током дана једно на другом остављају.Ако није извучен из трага крви или неког другог трага који се јасно могу довести са убиством онда то није кредибилан траг.Трагови зноја,слузи,епитела коже,сперме...то су све уобичајни трагови које супружници остављају једно на друго.Траг земље није биолошки траг и нема идентитет тако да се неможе користити као непосредни доказ,на крају крајева медији су преносили да је овај вјероватни убица,њен супруг, био са Јеленом на том насипу и да је ту тражио,па сте стране се може правдати присуство земље.Полиција вјероватно на мишиће покушава да изугура предмет због вјероватних низ гтешака који су у старту направили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Глас разума

18.09.2017 07:33

Свака част за коментар.

Name

БОБА

17.09.2017 10:12

ДОК СВИ КОМЕНТАРИШУ О ТАКО ГНУСНОМ УБИСТВУ ЗНАЧИ ДА НЕ ШТО НЕ ШТИМА .О ТАКВИМ СТВАРИМА НИ ПОЛИЦИЈА НИ ТУЖИЛАШТВО НЕ ТРЕБАЈУ ДА ПРИЧАЈУ ДОК СЕ НЕ УТВРДЕ ЧИЊЕНИЦЕ.КО ВОЛИ ДА СЕ ОВАКВЕ СТВАРИ ПРОВЛАЧЕ КРОЗ МЕДИЈЕ.ТО СЕ КОСИ СА ЉУДСКИМ РАЗУМОМ СВЕ НАМ ЈЕ ПОРЕМЕЋЕНО НЕ КА НАМ СУДЕ ВИШЕ СИЛЕ ЗАТО ШТО СМО ОДВРАТНИ.НАЈМИЛИ СА ЈЕЛЕНИНЕ СТРАНЕ ЋЕ НОСИТИ РАНУ НА СРЦУ А СВИ ОСТАЛИ НЕ КА СЕ СТИДЕ СВОЈИХ ПОСТУПАКА.УБИЈЕНА НА НАЈГОРИ МОГУЋИ НАЧИН.СВАКИ ДАН ЈОЈ СЕ ПРЕТРЕСАЈУ КОСТИ ЗБОГ РЕЈТИНГА .КОЛИКА СЕ ПАЖЊА ПОСВЕЋУЈЕ ЊЕНОМ МУЖУ КАТАСТРОФА.ПОЗДРАВЉАМ ЗАДЊУ ВЈЕСТ КОЈА ЈЕ ОБЈАВЉЕНА ДА ЈЕ ДОТИЧНИ УХАПШЕН А ОСТАЛО МИ СЕ ГАДИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Холмс

17.09.2017 10:46

Овај случај ће се ријешити тако што ће неко бити оптужен и осуђен на одговарајућу казну а неће се сазнати ко је заиста починио убиство. Прошло је много времена а гвожђе се кује док ја вруће. Оно што зачуђује јесу некакве изјаве званичника да се зна ко је убица али се за годину и по ништа није са сигурношћу утврдило. То показује да се нешто сакрива.

ОДГОВОРИТЕ
Name

УЖАС

17.09.2017 10:55

злочинци су убили несретну жену чекићима, то треба на доживотну робију

ОДГОВОРИТЕ
Name

18.09.2017 17:41

Ај не сери сто се није развео није озенио цасну сестру вец пјевацицу а пола њи се јресе са тајкунима и бизнисменима ко нисте знали ај не серите.

ОДГОВОРИТЕ