Наставља се рат власти и опозиције

Настављена су препуцавања између власти и опозиције. Дешавања у Скупштини од прије два дана и даље су главна тема. Данас једни друге називају побуњеничким, односно, злочиначким групама.

Република Српска 15.09.2017 | 22:53
Наставља се рат власти и опозиције
Политички рат власти и опозиције се наставља. Оптужбе не престају. Ријечник се више не бира. Предсједница Владе данас поручује да је понашање посланика опозиције у Народној скупштини превршило сваку мјеру. Жељка Цвијановић је опозиционаре етикетирала као „побуњеничку групу“.



“Понашање је било непримјерено, а могло се манифестовати од опозиционара кроз различите ствари у Парламенту. Та лица су острашћена и води их нека друга активност, а не потреба да се организује рад у Парламенту Народне скупштине”, изјавила је предсједница Владе Жељка Цвијановић, на шта је предсједник НДП-а и посланик НДП-а у Народној скупштини Републике Српске одговорио:

“Она нас види као побуњеничку групу, а ја њу видим као дио злочиначко-криминалне групе”, додавши да као предсједница Владе треба да зна да за такве упућене квалификације постоји кривично дјело, а да све то треба да поткрепи доказима.



Жељка Цвијановић је претходне дане схватила као нешто што је требало да буде дан ’’Д’’ за опозицију. Тада је, каже, морало да почне нешто што су замислили у својим главама. А управо је глава та која треба да иде на ЦТ – узвраћа истом мјером лидер ПДП-а.

“Ја бих њој исто препоручио да оде мало да се прегледа. Очигледно је да она има озбиљне психичке проблеме и да не разумије и не слуша шта говоримо. Ми тражимо расправу, дискусију, дебату о чињеницама везаним за ревизорски извјештај и да питамо – гдје су паре народа Републике Српске? Они ће кад-тад дати одговор и биће одговорни тамо гдје им је и мјесто, а то су затвори Републике Српске”, изјавио је предсједник ПДП-а и посланик ПДП-а у Народној скупштини Републике Српске Бранислав Бореновић.

Не назире се крај политичком и медијском препуцавању, као ни пријетњама од обојених револуција до преврата из 1998. године.

Иако, власт увјерава да ће Скупштина убудуће радити неометано, опозиција поручује да засједања неће бити. Кажу, имају план како да то спријече, али још не откривају.

Када су у питању скупштинска дешавања, чини се да ово неће бити мирна јесен. А оно што је већ сада јасно јесте да је демократија сахрањена.



БН телевизија

Коментари / 16

Оставите коментар
Name

Еxтра србин

15.09.2017 21:00

Сто толико зурите догодине избори али оцито сте несигурни у себе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пеки

15.09.2017 21:24

Опозиција је све од горег оца од горе мајке све скупљено сконца и конопца онде нема цојека до пидне не знасе ко је гори од горег

Name

Митар

16.09.2017 05:35

ПЕКИ онда се кандидуј ти за изборе.Мислим да имаш огромне шансе чак и као независни кандидат.

Name

Сс Екстра Србине

16.09.2017 06:10

Зар цемо заборавити како су просли избори просли.Није вазно ко гласа, него ко броји гласове.

Name

Спавач

15.09.2017 21:13

Жељка наспавај се одмори, дјелујеш уморно,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрцевци

15.09.2017 21:13

ОНА СВЕ СТО КАЗЕ ТОЛИКО ОДЈЕКНЕ ДА ЗЕНА ТРЕБА УЦИ У ГИНИСОВУ КЊИГУ ЗА НАВЕЦЕ ИЗГОВОРЕНЕ ГЛУПОСТИ.АЛИ ТО ЈЕ ОГРОМНА ЉУБАВ ПРЕМА МИЛОРАДОМ И ЊОЈ НЕМА ПОМОЦИ .ЗЕНУ ДРМА КЛИМАX

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српско Сарајево Будуци Главни Град Републике Српске Босне И Херцеговине.

15.09.2017 21:14

Дезертер Милорад Додик Ињегова Трговкиња Зељка И Папак Стевадиц Немогу Водити Дрзаву Дезертери И Криминалци Којису Преотели Власт Натенковима Натоа И Сфора којее Преводила Зељка Којаје Изгубљена Јернезна Дасе Беле Цизме Носе Зими Анего Љети Зељка Профитерка Готовисте Ити Баја Иваси Корумпирани Црвени Папци Нацелу Са Лукацом .Који Уместо Дахапси Криминалце Он Доводи Полицију Садугим Цевима На Посланике Којибране републику Српску Од Даљег Униставања Ињених Градјана којеје Дезертwер Довео Наувицу Глади Срама И До Данн Свеоплацакао И Покрао Као Криминалац И Дезертер Немозе Српском Народу Слузити Никао Портир акамоли Преседник.Готовисте Близивамсе 2018 Туњицевас Цекају...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

16.09.2017 05:04

Ово је слика И огледало РС. Није ни цудо сто вас је лако манипулисати. Глуп и неписмени И по који зуб у глави..

Name

Перица

16.09.2017 06:00

Добар је Мемо! Ти ћеш бит кандидат сзп за предсједника

Name

Ре

16.09.2017 07:17

Засто те нису уписали у сколу..макар два разреда вецерња??

Name

Пеки

15.09.2017 21:22

Морају слусат газде па позурили фа праве xаос и тако да додју на власт је им је јасно да це бити потуцени на изборима до ногу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драгутин

15.09.2017 21:56

Нема ту нико добар за Српски народ у БиХ!Само сјаши Курта да узјаше Мурта!!!Најбоље решење је да: Додик оде са власти,а СДС да никад не дође на власт!Увек ће се само бирати које је од та два ЗЛА најмање,ј...ш такву политику и живот!!!Значи,нажалост ДОБРО не постоји за Српски народ у РС-ој???Све је то иста БАГРА!Политичари долазе на власт преко лажних обећања,да напуне своје бесконачно дубоке џепове и касе,а народ све сиромашнији и беднији!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

рс

17.09.2017 01:06

Ста је то рс? нека умјетна творевина која нестаје, иде у заборав..

Name

Исправак кривог навода

15.09.2017 22:08

Чавићу није она професорица, она је приучена преводилица. Следећа група страних војника ће је учити француски, она воли учити, јест да је мало остарила али може она још учити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

15.09.2017 22:12

НЕ МА ТУ РАТА. ТУ СУ АРГУМЕНТИ КОЈЕ НИКО НЕ МОЖЕ ПОБИТИ .ДЕМОКРАТИЈА БОЛИ КАКО КАЖЕ ЦВИЈАНОВИЋКА АЛИ ИСТИНА МНОГО МНОГО ВИШЕ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xx

16.09.2017 09:15

Додик на изборима 2018 скикнут ће ко прасац зна да је дно дна. СНСД су неписмени и није чудо сто смо задужени и пропали ко је вођа. Жалосно а толико младога образованих људи.

ОДГОВОРИТЕ