Nastavlja se rat vlasti i opozicije

Nastavljena su prepucavanja između vlasti i opozicije. Dešavanja u Skupštini od prije dva dana i dalje su glavna tema. Danas jedni druge nazivaju pobunjeničkim, odnosno, zločinačkim grupama.

Republika Srpska 15.09.2017 | 22:53
Nastavlja se rat vlasti i opozicije
Politički rat vlasti i opozicije se nastavlja. Optužbe ne prestaju. Riječnik se više ne bira. Predsjednica Vlade danas poručuje da je ponašanje poslanika opozicije u Narodnoj skupštini prevršilo svaku mjeru. Željka Cvijanović je opozicionare etiketirala kao „pobunjeničku grupu“.



“Ponašanje je bilo neprimjereno, a moglo se manifestovati od opozicionara kroz različite stvari u Parlamentu. Ta lica su ostrašćena i vodi ih neka druga aktivnost, a ne potreba da se organizuje rad u Parlamentu Narodne skupštine”, izjavila je predsjednica Vlade Željka Cvijanović, na šta je predsjednik NDP-a i poslanik NDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske odgovorio:

“Ona nas vidi kao pobunjeničku grupu, a ja nju vidim kao dio zločinačko-kriminalne grupe”, dodavši da kao predsjednica Vlade treba da zna da za takve upućene kvalifikacije postoji krivično djelo, a da sve to treba da potkrepi dokazima.



Željka Cvijanović je prethodne dane shvatila kao nešto što je trebalo da bude dan ’’D’’ za opoziciju. Tada je, kaže, moralo da počne nešto što su zamislili u svojim glavama. A upravo je glava ta koja treba da ide na CT – uzvraća istom mjerom lider PDP-a.

“Ja bih njoj isto preporučio da ode malo da se pregleda. Očigledno je da ona ima ozbiljne psihičke probleme i da ne razumije i ne sluša šta govorimo. Mi tražimo raspravu, diskusiju, debatu o činjenicama vezanim za revizorski izvještaj i da pitamo – gdje su pare naroda Republike Srpske? Oni će kad-tad dati odgovor i biće odgovorni tamo gdje im je i mjesto, a to su zatvori Republike Srpske”, izjavio je predsjednik PDP-a i poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Branislav Borenović.

Ne nazire se kraj političkom i medijskom prepucavanju, kao ni prijetnjama od obojenih revolucija do prevrata iz 1998. godine.

Iako, vlast uvjerava da će Skupština ubuduće raditi neometano, opozicija poručuje da zasjedanja neće biti. Kažu, imaju plan kako da to spriječe, ali još ne otkrivaju.

Kada su u pitanju skupštinska dešavanja, čini se da ovo neće biti mirna jesen. A ono što je već sada jasno jeste da je demokratija sahranjena.



BN televizija

Komentari / 16

Ostavite komentar
Name

Extra srbin

15.09.2017 21:00

Sto toliko zurite dogodine izbori ali ocito ste nesigurni u sebe

ODGOVORITE
Name

Peki

15.09.2017 21:24

Opozicija je sve od goreg oca od gore majke sve skupljeno skonca i konopca onde nema cojeka do pidne ne znase ko je gori od goreg

Name

Mitar

16.09.2017 05:35

PEKI onda se kandiduj ti za izbore.Mislim da imaš ogromne šanse čak i kao nezavisni kandidat.

Name

Ss Ekstra Srbine

16.09.2017 06:10

Zar cemo zaboraviti kako su prosli izbori prosli.Nije vazno ko glasa, nego ko broji glasove.

Name

Spavač

15.09.2017 21:13

Željka naspavaj se odmori, djeluješ umorno,

ODGOVORITE
Name

Mrcevci

15.09.2017 21:13

ONA SVE STO KAZE TOLIKO ODJEKNE DA ZENA TREBA UCI U GINISOVU KNJIGU ZA NAVECE IZGOVORENE GLUPOSTI.ALI TO JE OGROMNA LJUBAV PREMA MILORADOM I NJOJ NEMA POMOCI .ZENU DRMA KLIMAX

ODGOVORITE
Name

Srpsko Sarajevo Buduci Glavni Grad Republike Srpske Bosne I Hercegovine.

15.09.2017 21:14

Dezerter Milorad Dodik Injegova Trgovkinja Zeljka I Papak Stevadic Nemogu Voditi Drzavu Dezerteri I Kriminalci Kojisu Preoteli Vlast Natenkovima Natoa I Sfora kojee Prevodila Zeljka Kojaje Izgubljena Jernezna Dase Bele Cizme Nose Zimi Anego Ljeti Zeljka Profiterka Gotoviste Iti Baja Ivasi Korumpirani Crveni Papci Nacelu Sa Lukacom .Koji Umesto Dahapsi Kriminalce On Dovodi Policiju Sadugim Cevima Na Poslanike Kojibrane republiku Srpsku Od Daljeg Unistavanja Injenih Gradjana kojeje Dezertwer Doveo Nauvicu Gladi Srama I Do Dann Sveoplacakao I Pokrao Kao Kriminalac I Dezerter Nemoze Srpskom Narodu Sluziti Nikao Portir akamoli Presednik.Gotoviste Blizivamse 2018 Tunjicevas Cekaju...

ODGOVORITE
Name

Re

16.09.2017 05:04

Ovo je slika I ogledalo RS. Nije ni cudo sto vas je lako manipulisati. Glup i nepismeni I po koji zub u glavi..

Name

Perica

16.09.2017 06:00

Dobar je Memo! Ti ćeš bit kandidat szp za predsjednika

Name

Re

16.09.2017 07:17

Zasto te nisu upisali u skolu..makar dva razreda vecernja??

Name

Peki

15.09.2017 21:22

Moraju slusat gazde pa pozurili fa prave xaos i tako da dodju na vlast je im je jasno da ce biti potuceni na izborima do nogu

ODGOVORITE
Name

Dragutin

15.09.2017 21:56

Nema tu niko dobar za Srpski narod u BiH!Samo sjaši Kurta da uzjaše Murta!!!Najbolje rešenje je da: Dodik ode sa vlasti,a SDS da nikad ne dođe na vlast!Uvek će se samo birati koje je od ta dva ZLA najmanje,j...š takvu politiku i život!!!Znači,nažalost DOBRO ne postoji za Srpski narod u RS-oj???Sve je to ista BAGRA!Političari dolaze na vlast preko lažnih obećanja,da napune svoje beskonačno duboke džepove i kase,a narod sve siromašniji i bedniji!!!

ODGOVORITE
Name

rs

17.09.2017 01:06

Sta je to rs? neka umjetna tvorevina koja nestaje, ide u zaborav..

Name

Ispravak krivog navoda

15.09.2017 22:08

Čaviću nije ona profesorica, ona je priučena prevodilica. Sledeća grupa stranih vojnika će je učiti francuski, ona voli učiti, jest da je malo ostarila ali može ona još učiti.

ODGOVORITE
Name

BOBA

15.09.2017 22:12

NE MA TU RATA. TU SU ARGUMENTI KOJE NIKO NE MOŽE POBITI .DEMOKRATIJA BOLI KAKO KAŽE CVIJANOVIĆKA ALI ISTINA MNOGO MNOGO VIŠE .

ODGOVORITE
Name

Xx

16.09.2017 09:15

Dodik na izborima 2018 skiknut će ko prasac zna da je dno dna. SNSD su nepismeni i nije čudo sto smo zaduženi i propali ko je vođa. Žalosno a toliko mladoga obrazovanih ljudi.

ODGOVORITE