Лопаре: Суфицит у буџету

Одборници Скупштини општине Лопаре усвојили су данас Извјештај о извршењу буџета за прво полугодиште ове године који је у суфициту од 91. 029 КМ.

Република Српска 15.09.2017 | 16:00
Лопаре: Суфицит у буџету
У извјештају су приказани приходи од 2.486.384 КМ а расходи од 2.395.355 КМ.

Начелник општине Лопаре Радо Савић рекао је да је ова мајевичка општина остварила позитивне трендове пословања за првих шест мјесеци.

"Позитивно пословање је донијело суфицит у буџету, а Јавно предузеће "Шуме Републике Српске" су нам исплатиле дуг за предходни период у износу од 310.000 КМ", рекао је Савић новинарима.

На данашњем скупштинском засједању усвојен је приједлог Одлуке о процјени угрожености од елементарних непогода и других несрећа на подручју општине Лопаре, те извјештаји о реализацији Програма рада Скупштине општине Лопаре, раду радних тијела Скупштине општине и Извјештај о остваривању права грађана у управном и другим поступцима код надлежних општинских органа.

Предсједник Скупштине општине Лопаре Миленко Ристић рекао је да је након љетне паузе локални парламент ради пуним капацитетом.

"Програм рада Скупштине општине за прво полугодиште у цијелости је испуњен, као и низ тачака дневног рада а све у циљу напретка становништва општине Лопаре", рекао је Ристић.

(БН)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Обазовани

15.09.2017 16:14

Са ацановцем суфицит,само трци по сахранама да се промовисе а није свестан да то сто је сјео у ауди и оно лијепо одијелце сто носа је смијесна ствар а убиједио никога није да је узор неком него напротив реалност овог времена ,госп.нацелник га дрзи из простог разлога да скрене пазњу са себе.Лопаре има по традицији паметног свијета али тренутно посматрају и када се створе услови кренице у обрацун а ацановац треба да зна да суд народа је врло опасан.Какву дјецу имамо паметну а на ста смо спали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Суфицит???

15.09.2017 17:51

Јесте када се урацуна дуг од 310 000 БАМ од прије. Кога ови салтају

Name

Босс

15.09.2017 21:35

Свака цаст...мој наклон Само запослите јос 300 људи. Тад це бити ок.

ОДГОВОРИТЕ