СНСД штити хрватски интерес

Гласање у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ потврдило је да СНСД одувијек штити искључиво хрватски интерес и да им је Република Српска задња рупа на свирали, саопштено је из Партије демократског прогреса.

Република Српска 15.09.2017 | 09:27
СНСД штити хрватски интерес
У саопштењу се каже да је СНСД, заједно са ХДЗ-ом, одбио да се упути позив Хрватској да буде ријешен проблем границе са Костајницом и моста у Градишци, који највише боле Републику Српску.

Даље се наводи да су одбили и приједлог да се траса преко Поповог поља уврсти у дио Јадранско-јонског аутопута што би оживјело Херцеговину, а није им се свидјела ни идеја да буде покренут пројекат ревитализације ''Унске пруге'' од Новог Града.

"СНСД-ови посланици, који болесном пропагандом и лажима, без иједног доказа, друге оптужују за имагинарну издају, поново су, институционално, доказали да су само они и њихова партија стварни издајници Републике Српске", каже се у саопштењу Партије демократског прогреса.

(БН)

Коментари / 15

Оставите коментар
Name

Драган

15.09.2017 07:36

Који је интерес РС по питању неградње моста на хрватској територији? Опструкцијом градње тог моста Хрвати ће вршити опструкцију оног код Градишке. Да ли је интерес РС да се тај мост не сагради, или да се сагради? Ако је интерес РС да се тај мост гради, онда СЗП није штитио интерес РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

15.09.2017 07:50

Тај Мост и овако и онако неце бити градзен сто би Хрватска бацала паре на неку рупу у РС.

Name

запажање

15.09.2017 08:00

Ако си пратио СЗП је тражио да се уврсти мост код Градишке,унска пруга код Новог Града,да се потвди да ће Јадранско-Јонски аутопут проћи кроз Попово Поље у Требињу.Ако хоће Хрватска сагласност за мост ка Пељешцу од стране српских представника у БиХ институцијама треба да се услови са интересом Р.Српске.СНСД прати интерес ХДЗ и Хрватске и баш их брига за будућност,важно им само бити на власти па да уз помоћ ХДЗ се врате ма власт у Сарајеву.

Name

Интерес

15.09.2017 08:29

Наш интерес је да дио путника са ауто пута Загреб-Београд усисамо преко моста и да користе ауто пут Бања Лука-Градишка и даље комуникације у РС,што смањује промет на ауто путу у Хрватској,па отуда и не видим интерес Хрвата да граде тај пут.

Name

Бањалучанин

15.09.2017 09:28

"Интерес", ти си једна оби;на неписмена будалетина.

Name

Тек сад нас упозоравте

15.09.2017 07:41

Милорада Додика већ десет година штити хрватска обавјештајна служба која води политику Републике Српске а ви из опозиције тек сад то објављујете... поставља се питање зашто ћутите све ове године? Да ли је постао договор између вас и хрватских обавјештајаца? Мало је провидно...а много је јадно...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Можда је неважно,ал неком битно

15.09.2017 08:22

А како је тек бити Србин у Бањалуци, који се у животу приватно замјерио , тим обавјештајним ситним четама, које још од рата и самом рату ,делају по Бањалуци?У први мах човјеку се чини немогуће,а онда видиш ствари ,од коих застаје дах!!!!!!

Name

РАСПУЦХИН

15.09.2017 10:41

На чињеницу о којој се говори у оба коментара неки већ одавно указују. Додати ћу да су током рата неки од официра ЈНА свјесно радили за хрватске службе а многи несвјесно помагали истима. Има и међу припадницима полиције таквих као и у медијима. Нисам сигуран да ли су неки из опозиције укључени или су само неспособни али уображени па не слушају упозорења обавјештених. А колико дуго Додика штити њихова обавјештајна служба , о томе би се тек дало причати као и о томе када и како су га врбовали (или уцјенили).

Name

Финанцирање пара - службе у РС

15.09.2017 12:16

Додикови пара - људи се финансирају од процента прања новца које обављају преко фирми НОВО РС доо и РСА ГАМИНГ Доо. Кешом до кога долазе преко ових фирми купују "људе" на важним функцијама као и папке прелетаче. Пословање ових фирми штити министарство финанција а човјек из министарства који је одређен за то зове се Јово Радукић.

Name

Ре

15.09.2017 08:37

Срби штите Бгд интересе. Хрвати ЗГ. А муслимани у Босни штите своје..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додиг, Томиславград!

15.09.2017 08:44

Крви моја, само напријед!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Додо Томиславг..

15.09.2017 09:22

Доћи ће он теби и у куцу и код зене лећи а ти ћеш опет му аплаудират....

Name

заза

15.09.2017 10:22

Бити добар са фасистима који су поклали ипротјерали преко милион срба је горе од издаје јер цовицев хдз има великих заслуга за униставање српског народа страсно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

срби=дјикани

15.09.2017 11:48

Дјиканима то не представља проблем,..

Name

Бале Баки

15.09.2017 11:54

Ста реци. Бајина екипа са кумовима да би масно зарадила направи ауто пут који води у Саву и нигдје не заврсава. И таман кад се дрзава резолуцијом заузме да се инсистира да се Хрватска конацно смилује и направи мост ови гласају против. Логика је да стите неције интересе а да су се одлуцили да пљуну на своја милионска улагања.

ОДГОВОРИТЕ