SNSD štiti hrvatski interes

Glasanje u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH potvrdilo je da SNSD oduvijek štiti isključivo hrvatski interes i da im je Republika Srpska zadnja rupa na svirali, saopšteno je iz Partije demokratskog progresa.

Republika Srpska 15.09.2017 | 09:27
SNSD štiti hrvatski interes
U saopštenju se kaže da je SNSD, zajedno sa HDZ-om, odbio da se uputi poziv Hrvatskoj da bude riješen problem granice sa Kostajnicom i mosta u Gradišci, koji najviše bole Republiku Srpsku.

Dalje se navodi da su odbili i prijedlog da se trasa preko Popovog polja uvrsti u dio Jadransko-jonskog autoputa što bi oživjelo Hercegovinu, a nije im se svidjela ni ideja da bude pokrenut projekat revitalizacije ''Unske pruge'' od Novog Grada.

"SNSD-ovi poslanici, koji bolesnom propagandom i lažima, bez ijednog dokaza, druge optužuju za imaginarnu izdaju, ponovo su, institucionalno, dokazali da su samo oni i njihova partija stvarni izdajnici Republike Srpske", kaže se u saopštenju Partije demokratskog progresa.

(BN)

Komentari / 15

Ostavite komentar
Name

Dragan

15.09.2017 07:36

Koji je interes RS po pitanju negradnje mosta na hrvatskoj teritoriji? Opstrukcijom gradnje tog mosta Hrvati će vršiti opstrukciju onog kod Gradiške. Da li je interes RS da se taj most ne sagradi, ili da se sagradi? Ako je interes RS da se taj most gradi, onda SZP nije štitio interes RS.

ODGOVORITE
Name

Re

15.09.2017 07:50

Taj Most i ovako i onako nece biti gradzen sto bi Hrvatska bacala pare na neku rupu u RS.

Name

zapažanje

15.09.2017 08:00

Ako si pratio SZP je tražio da se uvrsti most kod Gradiške,unska pruga kod Novog Grada,da se potvdi da će Jadransko-Jonski autoput proći kroz Popovo Polje u Trebinju.Ako hoće Hrvatska saglasnost za most ka Pelješcu od strane srpskih predstavnika u BiH institucijama treba da se uslovi sa interesom R.Srpske.SNSD prati interes HDZ i Hrvatske i baš ih briga za budućnost,važno im samo biti na vlasti pa da uz pomoć HDZ se vrate ma vlast u Sarajevu.

Name

Интерес

15.09.2017 08:29

Наш интерес је да дио путника са ауто пута Загреб-Београд усисамо преко моста и да користе ауто пут Бања Лука-Градишка и даље комуникације у РС,што смањује промет на ауто путу у Хрватској,па отуда и не видим интерес Хрвата да граде тај пут.

Name

Banjalučanin

15.09.2017 09:28

"Interes", ti si jedna obi;na nepismena budaletina.

Name

Tek sad nas upozoravte

15.09.2017 07:41

Milorada Dodika već deset godina štiti hrvatska obavještajna služba koja vodi politiku Republike Srpske a vi iz opozicije tek sad to objavljujete... postavlja se pitanje zašto ćutite sve ove godine? Da li je postao dogovor između vas i hrvatskih obavještajaca? Malo je providno...a mnogo je jadno...

ODGOVORITE
Name

Možda je nevažno,al nekom bitno

15.09.2017 08:22

A kako je tek biti Srbin u Banjaluci, koji se u životu privatno zamjerio , tim obavještajnim sitnim četama, koje još od rata i samom ratu ,delaju po Banjaluci?U prvi mah čovjeku se čini nemoguće,a onda vidiš stvari ,od koih zastaje dah!!!!!!

Name

RASPUCHIN

15.09.2017 10:41

На чињеницу о којој се говори у оба коментара неки већ одавно указују. Додати ћу да су током рата неки од официра ЈНА свјесно радили за хрватске службе а многи несвјесно помагали истима. Има и међу припадницима полиције таквих као и у медијима. Нисам сигуран да ли су неки из опозиције укључени или су само неспособни али уображени па не слушају упозорења обавјештених. А колико дуго Додика штити њихова обавјештајна служба , о томе би се тек дало причати као и о томе када и како су га врбовали (или уцјенили).

Name

Financiranje para - službe u RS

15.09.2017 12:16

Dodikovi para - ljudi se finansiraju od procenta pranja novca koje obavljaju preko firmi NOVO RS doo i RSA GAMING Doo. Kešom do koga dolaze preko ovih firmi kupuju "ljude" na važnim funkcijama kao i papke preletače. Poslovanje ovih firmi štiti ministarstvo financija a čovjek iz ministarstva koji je određen za to zove se Jovo Radukić.

Name

Re

15.09.2017 08:37

Srbi štite Bgd interese. Hrvati ZG. A muslimani u Bosni štite svoje..

ODGOVORITE
Name

Dodig, Tomislavgrad!

15.09.2017 08:44

Krvi moja, samo naprijed!

ODGOVORITE
Name

Re Dodo Tomislavg..

15.09.2017 09:22

Doći će on tebi i u kucu i kod zene leći a ti ćeš opet mu aplaudirat....

Name

zaza

15.09.2017 10:22

Biti dobar sa fasistima koji su poklali iprotjerali preko milion srba je gore od izdaje jer covicev hdz ima velikih zasluga za unistavanje srpskog naroda strasno.

ODGOVORITE
Name

srbi=djikani

15.09.2017 11:48

Djikanima to ne predstavlja problem,..

Name

Bale Baki

15.09.2017 11:54

Sta reci. Bajina ekipa sa kumovima da bi masno zaradila napravi auto put koji vodi u Savu i nigdje ne zavrsava. I taman kad se drzava rezolucijom zauzme da se insistira da se Hrvatska konacno smiluje i napravi most ovi glasaju protiv. Logika je da stite necije interese a da su se odlucili da pljunu na svoja milionska ulaganja.

ODGOVORITE