АНАЛИЗА: Додиково Задње Искушење - прије или послије општег крвопролића!?

1.  Било би одлично да је у Републици Српској на дјелу “Македонски сценарио”, јер он завршава хепиендом и падом Режима; Онај у Скопљу је већ окончан, а, логиком ствари, и овај у Бањалуци имао би срећан крај!

Република Српска 14.09.2017 | 19:31
АНАЛИЗА: Додиково Задње Искушење - прије или послије општег крвопролића!?
2. Међутим, “Македонског сценарија” у изведби Опозиције нема, што не значи да неће бити хепиенда - Пада Режима - ако Опозиција остане истрајна у својим намјерама да се бори против безвлашћа, насиља и даљег уништавања институција, које спроводи Режим.

3. Опозиција Мора наставити са том борбом, иначе су њихове политичке каријере запечаћене; Они немају куд и, уколико не наставе, понијеће историјску одговорност за поништење овог ентитета, а да то поништење нису ни покушали озбиљније спријечити.

Напокон покушавају, тврде да ће наставити и то је велика, драматична промјена у политичком миљеу РС.

Њихова (напокон) спознаја да је Додик “Црни лабуд” мијења све.

4. Насилни Режим служи се опробаним средствима политичких тиранија: Репресијом, Манипулацијама, Лажима…

Сами су себе сатјерали уза зид, јер њихова “Обојена револуција”, коју спроводе три године (након избора 2014.) није дала жељене резултате; Пуне три године Режим покушава да сруши власт на нивоу БиХ, да постане дио ње, али му то не полази за руком.

Директна последица тог несупјеха је девастирано Друштво у РС, економски и финансијски фијаско, уништена привреда и све видљивија и снажнија изолација ентитета, Пустаре којом харају Насилници свих боја и дезена.

Ни БиХ не изгледа много боље, али то није никакво оправдање за почињено зло.

5. Подсјетићу да је Милорад Додик још током прославе Дана Републике, 09.01.2015. г., свјестан да нема шансе да настави владати институцијама БиХ, (у бројним разговорима) најавио да ће “суспендовати све законе БиХ на територији РС, који не одговарају РС”?!!

“Овакав став ће бранити Драган Лукач”, рекао је тада Додик.

6. Од тада до данас Додик јесте у доброј мјери извршио своје намјере, али има тај “успјех” и своју Мрачну Страну: Република Српска је изолована, опустошена, њоме доминирају Пустахије и Насилници; Џамбаси самоуздигнути на ниво “Неког”; Република Српска постала је Гулаг!

Такво стање може потрајати; Нажалост, траје већ годинама, али није вјечно; Опозиција, која је једанаест година затварала очи пред истином, притискана лажним родољубљем Насилника, коначно је мало дигла главу. А то мало изазвало је буру у Режиму; Буру страха, демонстрацију слабости и жељу за одмаздом.

7. Када смо код Одмазде, одмах смо код Драгана Лукача, министра унутрашњих послова РС, који је спреман да направи крвопролиће. Он то и не крије; Јавно то свједочи!

Лукачево кандидовање за позицију првог човјека МУП-а РС, још прије скоро три године, било је, написао сам то тада, крунски доказ потпуне политичке изгубљености Милорада Додика, његовог огромног страха од надолазећих догађаја, али и спремности да се покуша обрачунати са свима, које сматра противницима.

Додик и његова Црна фракција СНСД-а направили су још један корак ка свом крају, јер кандидовање Лукача за позицију министра унутрашњих послова, потез је очајника, који погрешно сматра да ће већом репресијом успјети да сачува власт. А Лукач значи само једно - репресију без ограничења.

Он нема никакве способности да МУП РС учини поново институцијом од угледа, али итекако има знања да га стопостотно доведе до позиције Додикове фаланге. И до песнице уперене против његових противника. (Кандидовање Лукача - Додиков страх од летења; 17.12.2014.)

8. Данас, у најогољенијој форми, свједочимо наведеном; МУП РС је у великој мјери претворен у страначку Милицију, Мете за одстрел јавно поставља и мњењу представља Командант Фаланге; Лукач оптужује, суди и пресуђује!

9. Увођење наоружане униформисане полиције у Парламент свјестан је акт Насиља, којим је све, намјерно, доведено на корак до крвопролића!

“Обојена револиуција” Режима је пропала, њени негативни ефекти вратили су се Насилницима као бумеранг, преостало им је само Насиље.

Политике, након наоружаних, униформисаних полицајаца у Скупштини (што је незапамћено у Свијету, чак и у државама гдје се народни посланици, традиционално, физички, с времена на вријеме, обрачунавају), више нема.

10. Остала је Гола Сила! И крвопролиће. Које ће се и десити, јер га је, у ситуацији која је на дјелу, готово немогуће избјећи.

11. На овом мјесту долазимо поново до Милорада Додика - Шефа Режима, који, након једанаест година апсолутне власти, што се претворила у аутократију/тиранију/плутократију, мора донијети одлуку о томе Да ли ће Режим Пуцати у политичке противнике и критичаре?

Да ли ће ОН бити тај који ће наредити Пуцање или ће то неко други учинити у његово име, а Он преузети/понијети одговорност?

11. Наведено је Задње Додиково Искушење. Које Он може ријешити на два начина - Да оде одмах/у најскорије вријеме Без Пуцања, па шта после буде са њим; Да оде након Пуцања, а онда ништа добро неће бити, ни по њега ни по РС!

12. У оба случаја Додик иде; Трећег рјешења нема; Он нема шансе за политички о(п)станак; Јесте добио понеку битку, али овај Рат, који је Он отпочео прије три и по године, Он је изгубио; Оног тренутка када га је и отпочео, само је било питање времена и величине штете коју ће нанијети.

13. Додик је већ требао да оде; Сам; Није требало, упркос свим слабостима Опозиције, које су му политички вијек продужиле до данашњих дана, да, не бирајући средства, опстаје и сам себе доведе у ситуацију да мора одлучити између Одласка са Пуцањем и Одласка без Пуцања!!!

А Одлази без дилеме! Што дуже одлаже неминовно, ближи је Пуцању. И Крвопролићу у Његово Име!

Подршка Лукачу подршка је Пуцању и Крвопролићу!

14. До Додика је само одлука о Пуцању; Све остало више није у његовим рукама!

Воћњак

Додик је, током Насиља његовог Режима у Скупштини, 13.09., био у свом воћњаку у Горњим Подградцима. Слетио је хеликоптером.



Јабуке на 150 хектара су одлично родиле.

Разгледао је воћњак. Више од 300.000 стабала.
“Ајдаред”, “Златни Делишес”, “Јонаголд”, “Фуји, ”Граннy Смитх”, “Пинк ладy”…

Требао је који пут погледати и руке. И запитати се треба ли му крв на њима?!

слободанвасковиц.блогспот.ба

Коментари / 86

Оставите коментар
Name

није истина

14.09.2017 17:35

Не стављајте све полицајце у исти кош са клошарима

ОДГОВОРИТЕ
Name

де

14.09.2017 18:03

Ста год да се деси Српска висе не постоји. Миле ако оде и подвуцемо црту Пропаст је јос веца

Name

МУНГОС

14.09.2017 18:08

САГЛАСАН СА ТОБОМ СРБИНЕ...

Name

Васковицу ......

14.09.2017 18:40

..... казес да је готов, али ста це бити када сав онај његов сљам након тога навали у друге странке, зар не би требало направити јак филтер а да се не деси слуца као Војин Мијатовиц или Митровиц?

Name

Одмах

14.09.2017 18:59

Треба прогласити монархију Дудука док је вец у форми око скупстинске вецине а народ кметовима

Name

поДршка из 3-ћег

14.09.2017 19:16

НЕДАЈ СЕ ВЕЛИКИ БАЈА, ГРУДВЕ, ЛИШТИЦА И ДУВНО СУ УЗ ТЕБЕ

Name

Пуковник

14.09.2017 20:41

Медју "полицајцима" има и поштених о часних службеника, додуше мало, али има.....ал руководиоци МУПа Рс су сви до једног режимски криминалци, постављени на функције да одрже режим и прикрију криминал у који су и сами дубоко загазили.

Name

Ре.Де

15.09.2017 11:34

САМО НЕКА ОДЕ... Не мозе нам бити горе, него је. А сњиме и ВИ који га (због лицног интереса-а против сопственог народа-подрзавате. То сто он припрема српском народу, само слијеп не види.

Name

Леко

16.09.2017 08:44

У скупстине самопрогласеног Косова опозиција баца сузавац,прекидала скупстину висе пута,нити у једном слуцају се није појавила полиција вец само обезбедјење а код нас спец.пилиција цекала знак да удје у скупстину са дугим цијевима,резим се оцигледно нецега пласи.

Name

Полицајац

16.09.2017 14:14

Ја сам полицајац од 1992 године. Ово је најлосија управа коју је полиција имала , а захваљујуци цињеници да су 95 посто полицајаца полтрони и улизице својим претпостављеним који су постављени по политицкој СНСД линији , с правом могу тврдити да све полицајце треба трпати у исти кос са Лукацом и осталим неписменим дифовим руководним кадром који са струком везе немају.У МУП цвјета неструцност, незнање, полтронство, непотизам и коруптивно дјеловање скоро сваког појединца. То треба затворити и кренути изнова.

Name

ре Пуковник

16.09.2017 23:20

Браво господине пуковниче, коменар за 10.

Name

Ратни полицајац

17.09.2017 05:40

Још чека да се пензионише из полиције. '92 је имао незавршену основну школу,' 93 са лажним свједоцима добија диплому средњошколца (као изгорјела му диплома у кући) затим иде у БЛ на курс неколико дана и сад је саобраћајац. Никада се није престао бавити шверцом и криминалом. Два пута га избаце из службе и два пута буде враћен. Врати га неко као што је и он. Имао је малу кућицу до рата а сад има огромну и два камиона. Јавно се хвалио да је за ноћ на цести "зарадио" рекордних 800 КМ. Препознао би се он када би прочитао овај текст али није савладао баш сва слова. Је ли то та полиција која треба да буде у служби народа? Част малом броју честитих.

Name

Аааа

14.09.2017 17:39

Васке по 2.000-ти пут објављује Додиков дефинитиван пад. Честитамо јубилеј уз пригодну пјесму: "Сањао сам ноћас да те немам..."

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Аааа

14.09.2017 18:50

Ово "Аааа" може да буде од узбуђења, а може да буде и "крик очаја". Пратим подуго Васковићев блог и тврдим да од ове цифре коју господин помиње се могу одбити намање 2 нуле. Иако пратим разноразну музику ово ми нешто не дјелује познато. Пјесма која носи назив "црни гавран" у рефрену каже: "Смирише се лудорије сулудога овог рата. Радује се сва'к слободи, ал ја више немам брата. Моја мајка када је сина сахранила у очају рече рат сам изгубила. Нека силе Босну д'јеле и не'к је позлате, мени мога брата немогу да врате. Пјесму спјеваше Ивица и Вјекослав. Својим текстом не вријеђа никога, а примјењива код сва 3 народа. Вјерујем да и из ових стихова сви који је чуше, а неко ближи им је страдао у рату требају и могу да извуку поуку, а за Милу и све нас је боље да оде без борбе и да никад више нити иједна и ничија мајка не остане уцвијељена до гроба, јер политички смртници тога нису вриједни

Name

Аааа

14.09.2017 19:19

Лијепо.Патетично, да не велим срцедрапатељно. Мало ми измиче поента, додуше али - биће да је до мене. Иначе не познајем џентлмене Ивицу и Вјекослава, а чуди ме да ниси препознао стихове Г.Бреговића.

Name

Ре Аааа

14.09.2017 19:50

Господине! Апостроф је у овоме што сам написао на "црни гавран" јер поприлично читајући портале доминирају текстови са црном слутњом. Ако нисте родом са потеза Прњавор-Дервента-Добој-Брод-Озрен-Модрича-Шамац-Брчко-Бијељина логично је да вам је непознато, као. Од славног Горана Бреговића сам по нешто и чуо, ни приближно све. То ми је промакло

Name

За Де

14.09.2017 20:14

Ако Република Српска зависи од Додика и његовог КРИМИНАЛНОГ клана нека нестане одмах под хитно

Name

Мирко

14.09.2017 21:06

Немам ја ниста против сценарија збацивања резима али Мр Васковиц се пуно пута показао као врло некредибилан прогнозер И политицки аналитицар. Дај Бозе Да нисам у праву

Name

РЕ АААА

15.09.2017 04:50

САМО МЕ ЦУДИ КАКО МУ НЕ ДОСАДИ 10ГОДИНА ЛАЗЕ И ПИСЕ О АФЕРАМА А ДОДИК НА ВЛАСТИ И НАРОД МУ ДАЈЕ ПОДРСКУ БЕЗ ОБЗИРА НА ЛАЗИ НА КОЈЕ НЕ ПАДА НАРОД .

Name

К,,,А

15.09.2017 21:39

БУДИТЕ ЉУДИ НЕМА КРВОПРОЛИЦА МЕДЈУНАЦИОНАЛНОГ ПА НИСМО МИ ТОЛИКО ЛУДИ ЉУДИ ВИСЕ МАДА ЈЕ ТО ПОЈЕДИНЦИМА У ИНТЕРЕСУ ДА ОСТАНУ НА ВЛАСТИ АЛИ ДА ГЛАВЕ СНСД МОРАЈУ ДА ПАДНУ Е БЕЗ ТОГ НЕМОЗЕ ПРОЦИ МИСЛИМ ДА ЦЕ ТО ИСТО УРАДИТИ И КОМСИЈЕ У ДРУГА ДВА НАРОДА

Name

ТУРБОСКАРА ЗА Аааа

17.09.2017 07:01

а мене цуди да ниси цуо и пјесму бјелог дугмета ко не слуса пјесму слусаце олују.Аааа олију смо вец слусали

Name

Србин

14.09.2017 17:40

То Слободан отвори народу оци сценарио македоније да БИ на блäст досао добро знамо КО онај КО признаје Косово КО СЕ борци да Косово удје у Интерпол онај КО сарадјује СА сиптарским терористима е ови су исти у РС сто немају ни образа ни карактера

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

14.09.2017 18:16

Заборавио си да напишеш иза тога Србин још и Криминалац,сценариј Македонија кажеш слична је у једном и Грујевски и Додик су корумпирани политичари , овај наш додатно ратни профитер , сада чисти криминалац.Када неко уништи банкарски систем -нико не одговара , уништи привреду -нико не одговара ,задужи и 10-то кољено-нико не одговара, назива борце ВРС-а издајницима зато што не мисле као он , подјели дубоко народ тако да смо сада и" де факто и де јури"природни непријатељи, уништи законодавну власт - нико не одговара , дерогира извршну власт -нико не одговара, опљачка Државна предузећа -нико не одговара , велича Усташе који су нас клали и бацали у јаме задњих 100 година превише пута , једина мисао ми се провлачи кроз главу : дал си при здравој свјести када величаш тренутног тиранина? Нажалост стари ми смо сада природни непријатељи хтјели ми то или не.Вријрме одлуке се ближи , бојим се да ће бити болно.Зли вјетар је сву прашину одуво?

Name

Ре "Србин"

14.09.2017 19:33

Србине, како је горе у Сведској...мало хладно али стандард добар, ааа? Иако си у топлој куци далеко од овога насег гротла, видим да си (пре) добро упуцен у политицка збивања. Додји зиви мало са нама па онда коментариси...гњидо!

Name

херцеговац

15.09.2017 20:54

Крај!

Name

Није него

14.09.2017 17:49

Опет ће неко недужан настрадати, шта се може кад смо несреће. Срећно народе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кљуцна порука Додику на крају текста:

14.09.2017 17:52

"Требао је који пут погледати и руке. И запитати се треба ли му крв на њима?!"

ОДГОВОРИТЕ
Name

Логика

14.09.2017 18:53

Па Додик се све висе доказује као Додиг (а не Додик), па таквоме онда треба крв на рукама, а ако није србин онда је логицно и ција му крв треба.

Name

Јоле

14.09.2017 19:12

Каква је теби крв ударила на оци иди цовјеце лијеци се.Сацекај изборе па гласај за кога хоцес а дотад узми несто ради.Онај ко ради нема времена другом зло да мисли.

Name

@Логика

14.09.2017 19:21

И шта, сад ако ти то милион пута поновиш, то ће се код нас примити а изборни резултати изненадно и неумитно преокренути?

Name

Руке?

14.09.2017 21:13

На рукама се види ВИТИЛИГО...

Name

Ре:Јоле

16.09.2017 14:26

Јоле . друзе ,воле , ста то прицас. Не мозе се до посла доци од Додикових . Пардон лазем , мозе . Додик за све нас који не припадамо његовима има посао од 300 сати мјесецно за 280 км . А његови полицајци , сви факултетски образовани са дипломама из којекаквих будзака не знају се потписати и за то сто Милету раде примају огромну плату.

Name

Порт

14.09.2017 17:53

ДОДИК МИЛЕ ПЛАТИ ЦИРИЛИЦУ КОД МИЛОМИРА МАРИЦА ДА ЛАЗЕС,ТИ ИМАС МИМО ЗВАНИЦНЕ ПОЛИЦИЈЕ НАРКО ДИЛЕРЕ,СПАВАЦЕ УДРИ АЛИ НЕ УБИЈА СВАКИ.КАКВУ АВИОНСКУ ЛИНИЈУ ОТВАРА ДА БЈЕЗИ.ТО СЕ НЕ СМИЈЕ ДОЗВОЛИТИ! СРАМ ТЕ БИЛО! ДОВЕО СИ МИРОСЛАВА ТУДМАНА ДА НАМ ИСПИРА МОЗАК.Е НЕЦЕ МОЦИ.СЕКТО!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Б

14.09.2017 18:00

Не бих ја теби у кожи био @порт, јебено је сваки дан тућ' се с демонима, не д'о бог ником.

Name

Ре порте

14.09.2017 21:34

Ај болан врати се у први разред, па кад савладас писање писи по порталима.

Name

ДругТито

14.09.2017 17:53

Македонија и РС нису за поредјење.Тамо су били избори и након избора договорена изабрана већина је формирала власт.Овде су избори идуце године и они треба да одлуче.Ко це висе да асвалтира,ко це камионе шљунка дјели,ко це да плаца 50 марака за глас.Е па који вам то буду нудили гласајте против њих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Исто је

14.09.2017 21:35

Македонци имају "аљбанце" а ми СДС овце.

Name

Ре

14.09.2017 17:56

Досао је на тенку тако це и отици. Добит це азил негдје за оно сто је урадио. А урадио је много . Не за Србе него за ...хè . И казем Јос једном: Доци це опет неко кога Американци подрзе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

007

15.09.2017 11:52

Највјероватније да ћеш доћи ТИ кад си тако "паметан".

Name

Борац рс

14.09.2017 18:01

СВЕ ЈЕ ТАЦНО СТО СТЕ НАВЕЛИ , АЛИ И ЈА САМ РЕКАО КАД ЈЕ ЛУКАЦ ИМЕНОВАÑ ДА ЦЕ ОН БИТИ У СТАЊУ УБИЈАТИ НАРОД РАДИ ДОДИКА.УКАЦ ЈЕ ВЕЛИĶИ ПСИХОПАТА И. ОН НЕБИ ЉЕКАРСКО МОГАО ДОБИИТ НИ ЗА ПОРТИРА. ТО СТО ЈЕ ОН БИО У РАТУ И РАЊЕН ,ПА МНОГО ЈЕ БОРАЦА ПОГИНУЛО И РАЊЕНО КАО И САМ СТО САМ ДВА ПУТ ТЕЗЕ РАЊАВАН И ПРОСАО ОСАМ РАТИСТА .

ОДГОВОРИТЕ
Name

чест&част

14.09.2017 18:10

Знамо ми да си ти ратов'о. И не само да си двапут рањен, више пута си чак и погинуо. :)

Name

Истина

14.09.2017 18:14

Апсолутно си управу.

Name

Лакташи

14.09.2017 18:07

МОЛИМ ДА МИ НЕКО КАЖЕ ДА ЛИ ЈЕ Г. ЛУКАЧ БИО БОРАЦ ИСТО КАО И ДОДИГ (ДОДИК) АКО ЈЕСТ ОНДА ЈАДНОГ ЈАДА ОД РС АКО ОВА ОПОЗИЦИЈА НЕ УСПИЈЕ ОВО СТАЊЕ ДА СРЕДИ НЕМА НАС! И још криве никога па те људе треба лијечити они су за жаљење

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дје си био Васковићу,

14.09.2017 18:10

Кад је Лукач крв за Српску дао. ПТМ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ревангер

14.09.2017 18:30

Прво мајмуне,није он једини проливао крв,друго поцетак рата ја доцекао као Алијин снајпериста,треце био је плаценик нато пакта и узурпатор полицијских станица и све да је такав јунак каквим га представљас нема право да пријети по скупстини и физицки се обрацунава са дјецом по комсилуку! ПТМ црвена!

Name

А

14.09.2017 19:24

А што с' ти @ревангер тол'ко надркан, или ви из квази опозиције иначе не умијете цивилизовано комуницирати ?

Name

Јаг

14.09.2017 19:36

Лукац је психопата и једва доцекао рат...није се он борио за српску, него да себе умири. То це се ускоро показати кад устане против српске...

Name

питање

14.09.2017 18:14

Станите мало и добро размислите ви који сте власт ако није добро за 50 % људи који нису у СНСД/у зар није онда могуце и веома опасно за узети да након ових пар година људи не поцну да замисљају хеј ко сљиви РС боље семогу ја договорити са балијама него са овим мојим поносним Србима и ста онда кад имате генерације нових људи којима це бити битније пун дзеп него лазни патриотизам. Тад це вец бити касно а вријеме једнимо иде њима на руку, зато за Бога милог науците да дијелите једнако свима инаце нас нема ускоро ни за хлад под једну сљиву

ОДГОВОРИТЕ
Name

W

14.09.2017 20:26

Додик се предао АПСТИНЕНЦИЈАЕ, невазецих листића па му је емисар велика ПАЧА РАЈКО ПАПОВИЦ И ГОЈКО КЛУЦКОВИЦ КОЈИ ИМАЈУ ПРОГРАМ ПРЕПИСАН ОД,, ЈЕХОВИХ СВЈЕДОКА,,ЦРНИ МИЛОРАДЕ

Name

геноцидас Миле

14.09.2017 18:16

Додик је хрват,прецизније рецено устаса који има задатак да доврси геноцид који је поглавник павелиц запоцео јос 41.Само умјесто клања и покрставања примјењује суптилније методе,униставање духа,апатија медју народом,урусавање свих моралних вриједности,стварање немогуцих услова за зивот циме се постизе расељавање младих људи.И на крају неце остати нико млади отисли,стари помрли,РС це бити напустен простор,а непријатељ це мирно усетати без икаквог отпора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ее

14.09.2017 18:59

Ти си стварно болестан

Name

Бандо Црвена

14.09.2017 19:42

Ал' сте секта и говна да то свијет није видио. Куд вас нема неки наш непријатељ? а не ми срби- јебо нас ко нам вас даде.

Name

Лакташи

14.09.2017 18:19

АШТО СИ СЕ МИЛЕ ПОДБОЧИО ШТО СИ БРКЕ ОТОЧИО ПА ЗАР НИСИ БУРЕ НАТОЧИО?!?!?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Р

14.09.2017 20:29

ДОДИГ ЈЕ ПО НАЦИОНАЛНОСТИ ХРВАТ А ТО ЈЕ ПОТВРДИО КАО УТОПЉЕНИК ТРАЗЕЦИ ПОМОЦ ОД МИРОСЛАВА ТУДМАНА.И АРКАН ЈЕ ВОЛИО ХРВТЕ А СРПСКИ ПАТРИОТА

Name

Драгам Лукац

14.09.2017 18:23

Нико не сме да вас бије осим мене и додикове полиције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајишник

14.09.2017 22:01

Пробајте!

Name

Брко

14.09.2017 18:24

Ја сам у рату био са 18 година,а Миле је био у БГ,и сад сам ја будала а он и његове лактаске битанге су паметни.Неце моци ,бато,јер ми вас посматрамо и цекамо.И јос несто:Нецес дуго Манојле Зрницу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

брко

14.09.2017 19:00

Био сам и ја у гарди па ста онда сто си ти био

Name

09

14.09.2017 19:03

КАКВО ТИ ПОСТОВАЊЕ ТРАЗИС ДОДИК МИЛОРАФЕ.ПРИЈЕ НЕКОЛИКО МЈЕДЕЦИ НЕМА ГОРЕГ МИНИСТРА ОД ТРНИНИЦА,А СТА ДАНАС БУЛАЗНИС НАЈБОЉИ.ЊАБОЉИ СТО ХИТНА ИНТЕРВЕНИСЕ МЕДУ РАДНИЦИМА БИЈЕДОМ ЗЕЉЕЗНИЦА.ЗАСТО КРИЈЕС ДИРЕКТОРА ЗЕЉРЗНИЦА.СПАСАВАЈ ЈАБУКЕ ХЕЛИКОПТЕРОМ АЛИ ДА ИМАС СТО ЛУКАЦА НЕЦЕС ВИСЕ НАС ЈЕБАВАТИ.

Name

Брко

14.09.2017 21:42

Цувај те бркове и не пријети по порталима. Мора да си неки гољо па само лапрдас. Знам такве пи..е као сто си и сам.!!!

Name

Брко

15.09.2017 12:27

Пронасао си се,хахахахаха....

Name

Додик РВАТ

14.09.2017 18:27

Мене за краља свих срба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

14.09.2017 18:31

Који смо ми изроди од Народа.Овако ствари стоје за оне који не разумију опозицију и који су мање писмени Десет љиди ставили(лотре)степенице уза зид просторије за сусење меса.Онда су се попели скидају сухо месо и једу,а остатак љиди дрзе (лотре)степенице да они неби пали и гледају кско се сладе са месом и кобајом,док су они доле гладни.Е тако је сад са Власти и са Наридом,па брацо Срби или дрзите или једите,мозете да бирате.Зао ми је ових сто куде Опозицију који се боре против тираније док они це јос нало да сисају мотку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

W СЕ

14.09.2017 19:14

СЕКТО НИЈЕ ТУ БИЉАНА ДА ИЗБРОЈИ НОВАЦ.ПРИЦАЈ ПРИЦА,Ћ ЕРАНИЦУ И БАРАСИНУ КАКО СЕ ДЈЕЛИЛО.ЗНА УГОСТИТЕЉСКИ ОБЈЕКАТ ЋОРОВИЋУ КУЛА У САРАЈЕВУ

Name

Генерал

14.09.2017 19:01

Он трази рат вец дуго времена како би прикрио сто је покрао. Планирао је он за референдум да додје до сукоба са Босњацима само није свјестан да боли Босње уво за њим и висе он хебе вас него нас па према томе није му ниста преостало него да изазове сукоб измедју Срба кад му није успјело измедју Срба и Босњака. Зато памет у главу и скидај га сто прије ако хоцете да вам и гаце остану инаце це их он узети ако бусе имао прилику. Поздрав и сретно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

За

14.09.2017 19:16

Додик Миле када те тако несто боли сазива Стевандица, МАКСИМОВИЦА они ће ти одмах помоћи да те никада више неће замолити.

Name

ре.Генерал

15.09.2017 19:10

Босњаце добрицино, наивцино,..не бери ти бриге ста це дјикани и како це,...Миле настави радити посао, пуна подрска

Name

пуцање ти у куци било

14.09.2017 19:32

дали си ти нормалан изроде српски?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрцевци

14.09.2017 19:55

МИЛОРАД ДОДИК ЈЕ СВЕ У ЗИВОТУ СТЕКАО НА ТУДЈИМ СУЗАМА ТУДЈОЈ МУЦИ И ТУДЈОЈ КРВИ И ТАКО ЦЕ МУ СЕ СЕЕ ВРАТИТИ АКО ИМА БОГА А ИМА ГА НЕКО ЦЕ ДА ОКАЈЕ ЊЕГОВЕ ГРИЈЕХЕ И ЊЕГОВИХ БЕЗМОЗГОЊА КОЈИ МИСЛЕ ДА ЦЕ ПРОЦИ НЕКАЗЊЕНО .САМО КЛЕТВЕ ГЛАДНОГ НАРОДА ДА ИХ СТИГНУ БИЦЕ ДОВОЉНО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мајор

14.09.2017 20:34

Васковићу немој тако, Муп РС никада није био функционалнији и јединственији......сви су до једног у функцији СНСДа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад

14.09.2017 20:37

Ову Љевцанску Битангу, Психопату и Умно Поремеценог лика треба бод хитно смјестити у установу која је задузена за овакве Болеснике! Његове Бескицмењаке од министара, Пацове који немају ни сколу, ни образ, ни карактер под хитно затворити на дозивотне робије и вратити народу све сто су покрали!! Без тога нам нема спаса!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Милорада

14.09.2017 21:25

ТАКО ЈЕ И ТО ДОЗИВОТНО ЛИЈЕЦЕЊЕ

Name

опозиција

14.09.2017 20:38

Каква опозиција, исти сте ви као Додик, на власти се само ротирате, као вентилатор! И сад ви ту несто прицате, овој земљи це да крене тек кад СВИ ви одете из политицког зивота, остало је све замајавање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слуга Голубан

14.09.2017 20:49

„Племе моје сном мртвијем спава,суза моја нема родитеља...“

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слуга Голубан

14.09.2017 20:50

„Племе моје сном мртвијем спава,суза моја нема родитеља...“

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

14.09.2017 21:01

ПОЗДРАВ ВАСКОВИЋУ. КО НЕ ЖЕЛИ ДА СХВАТИ ШТА ОН ПИШЕ НЕ МОРА.КАКО ЧОВЈЕК ИЗ ВЕЛЕГРАДА ДА ОБЈАСНИ ЧОВЈЕКУ ИЗ ПРОВИНЦИЈЕ.ВРЛО ТЕШКО. СЕЉАЧКА ПОЛИТИКА ЈЕ НАЈГОРА ПОЛИТИКА А ТАКВУ УПРАВО ИМАМО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велеград

14.09.2017 21:17

А ста то би?

Name

НОВИНАР

14.09.2017 21:20

Разлгули додо крај ти је или чеш показати налаз да си неурачуњљив...а ви објавите ако смијете!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

За РЕ

14.09.2017 22:27

Брате драги расплака ме онај стих,пјесма,јер досад нисам боље истинито процитала. није битно ко је какве нације,сви исту бол носимо кога смо свог вољеног изгубили-непоновило се никад. Браво РЕ !!!

Name

Боки

15.09.2017 08:28

Ако неко буде изазвао крвопролице онда је то полтронска опозиција и нико другиНе позива Додик на русење институција него ви по Бакировом налогу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Боки

16.09.2017 16:33

А како се зове то што нам такви као ти пију крв на сламку 12 година под изговором патриотизма.

Name

засто

15.09.2017 11:32

Засто, друзе Предсједнце, руком својом, кријете образ кога немате. Прави србин, то сто Ви радите, србину ни сањати неби могао. Упитно је, након свега сто нам радите, да ли сте уопсте србин??????????????????????????????????????????????.

ОДГОВОРИТЕ
Name

саки

15.09.2017 13:51

Све је то ок, слазем се ја да је ово све хаос криминал, али ста је алтернатива..СДС ПДП, дајте молим вас Бореновиц Говедарица Цавиц пресмјесно погледајте СДС у Добоју само...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нако

15.09.2017 18:49

Кад крене Дидили са власти, надам се без насиља да це отици, нека поведе и ову двојицу ( Цовиц и Изетбеговиц ) безобразних, коруптивних, некултурних као и он криминалних идиота, да и ова земља мало додје до ваздуха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Васковицу

16.09.2017 04:51

Питам се и ја то. Опет це се они сви натрпати у владајуцу партију а нама це бити исто . Ја вјерујем само у нова лица која це се ослањати искљуциво на рад институција а то ови ниједни ни други не зеле. На исти нацин владају и једни и други у својим опстинама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

баја.спава

16.09.2017 10:01

Овај.баја.није.православац.нитије.србин.многинезнају.дајеон.уств.тимокатулик.стосте.наивни.опет.ви.гласајте.за.додика..додиково.порјеклоје.из.данасњег.дувна.какога.хрвати.зову.од.мии.томислав.град.питајте.милу.оклемује.порјекло.

ОДГОВОРИТЕ