ANALIZA: Dodikovo Zadnje Iskušenje - prije ili poslije opšteg krvoprolića!?

1.  Bilo bi odlično da je u Republici Srpskoj na djelu “Makedonski scenario”, jer on završava hepiendom i padom Režima; Onaj u Skoplju je već okončan, a, logikom stvari, i ovaj u Banjaluci imao bi srećan kraj!

Republika Srpska 14.09.2017 | 19:31
ANALIZA: Dodikovo Zadnje Iskušenje - prije ili poslije opšteg krvoprolića!?
2. Međutim, “Makedonskog scenarija” u izvedbi Opozicije nema, što ne znači da neće biti hepienda - Pada Režima - ako Opozicija ostane istrajna u svojim namjerama da se bori protiv bezvlašća, nasilja i daljeg uništavanja institucija, koje sprovodi Režim.

3. Opozicija Mora nastaviti sa tom borbom, inače su njihove političke karijere zapečaćene; Oni nemaju kud i, ukoliko ne nastave, ponijeće istorijsku odgovornost za poništenje ovog entiteta, a da to poništenje nisu ni pokušali ozbiljnije spriječiti.

Napokon pokušavaju, tvrde da će nastaviti i to je velika, dramatična promjena u političkom miljeu RS.

Njihova (napokon) spoznaja da je Dodik “Crni labud” mijenja sve.

4. Nasilni Režim služi se oprobanim sredstvima političkih tiranija: Represijom, Manipulacijama, Lažima…

Sami su sebe satjerali uza zid, jer njihova “Obojena revolucija”, koju sprovode tri godine (nakon izbora 2014.) nije dala željene rezultate; Pune tri godine Režim pokušava da sruši vlast na nivou BiH, da postane dio nje, ali mu to ne polazi za rukom.

Direktna posledica tog nesupjeha je devastirano Društvo u RS, ekonomski i finansijski fijasko, uništena privreda i sve vidljivija i snažnija izolacija entiteta, Pustare kojom haraju Nasilnici svih boja i dezena.

Ni BiH ne izgleda mnogo bolje, ali to nije nikakvo opravdanje za počinjeno zlo.

5. Podsjetiću da je Milorad Dodik još tokom proslave Dana Republike, 09.01.2015. g., svjestan da nema šanse da nastavi vladati institucijama BiH, (u brojnim razgovorima) najavio da će “suspendovati sve zakone BiH na teritoriji RS, koji ne odgovaraju RS”?!!

“Ovakav stav će braniti Dragan Lukač”, rekao je tada Dodik.

6. Od tada do danas Dodik jeste u dobroj mjeri izvršio svoje namjere, ali ima taj “uspjeh” i svoju Mračnu Stranu: Republika Srpska je izolovana, opustošena, njome dominiraju Pustahije i Nasilnici; Džambasi samouzdignuti na nivo “Nekog”; Republika Srpska postala je Gulag!

Takvo stanje može potrajati; Nažalost, traje već godinama, ali nije vječno; Opozicija, koja je jedanaest godina zatvarala oči pred istinom, pritiskana lažnim rodoljubljem Nasilnika, konačno je malo digla glavu. A to malo izazvalo je buru u Režimu; Buru straha, demonstraciju slabosti i želju za odmazdom.

7. Kada smo kod Odmazde, odmah smo kod Dragana Lukača, ministra unutrašnjih poslova RS, koji je spreman da napravi krvoproliće. On to i ne krije; Javno to svjedoči!

Lukačevo kandidovanje za poziciju prvog čovjeka MUP-a RS, još prije skoro tri godine, bilo je, napisao sam to tada, krunski dokaz potpune političke izgubljenosti Milorada Dodika, njegovog ogromnog straha od nadolazećih događaja, ali i spremnosti da se pokuša obračunati sa svima, koje smatra protivnicima.

Dodik i njegova Crna frakcija SNSD-a napravili su još jedan korak ka svom kraju, jer kandidovanje Lukača za poziciju ministra unutrašnjih poslova, potez je očajnika, koji pogrešno smatra da će većom represijom uspjeti da sačuva vlast. A Lukač znači samo jedno - represiju bez ograničenja.

On nema nikakve sposobnosti da MUP RS učini ponovo institucijom od ugleda, ali itekako ima znanja da ga stopostotno dovede do pozicije Dodikove falange. I do pesnice uperene protiv njegovih protivnika. (Kandidovanje Lukača - Dodikov strah od letenja; 17.12.2014.)

8. Danas, u najogoljenijoj formi, svjedočimo navedenom; MUP RS je u velikoj mjeri pretvoren u stranačku Miliciju, Mete za odstrel javno postavlja i mnjenju predstavlja Komandant Falange; Lukač optužuje, sudi i presuđuje!

9. Uvođenje naoružane uniformisane policije u Parlament svjestan je akt Nasilja, kojim je sve, namjerno, dovedeno na korak do krvoprolića!

“Obojena revoliucija” Režima je propala, njeni negativni efekti vratili su se Nasilnicima kao bumerang, preostalo im je samo Nasilje.

Politike, nakon naoružanih, uniformisanih policajaca u Skupštini (što je nezapamćeno u Svijetu, čak i u državama gdje se narodni poslanici, tradicionalno, fizički, s vremena na vrijeme, obračunavaju), više nema.

10. Ostala je Gola Sila! I krvoproliće. Koje će se i desiti, jer ga je, u situaciji koja je na djelu, gotovo nemoguće izbjeći.

11. Na ovom mjestu dolazimo ponovo do Milorada Dodika - Šefa Režima, koji, nakon jedanaest godina apsolutne vlasti, što se pretvorila u autokratiju/tiraniju/plutokratiju, mora donijeti odluku o tome Da li će Režim Pucati u političke protivnike i kritičare?

Da li će ON biti taj koji će narediti Pucanje ili će to neko drugi učiniti u njegovo ime, a On preuzeti/ponijeti odgovornost?

11. Navedeno je Zadnje Dodikovo Iskušenje. Koje On može riješiti na dva načina - Da ode odmah/u najskorije vrijeme Bez Pucanja, pa šta posle bude sa njim; Da ode nakon Pucanja, a onda ništa dobro neće biti, ni po njega ni po RS!

12. U oba slučaja Dodik ide; Trećeg rješenja nema; On nema šanse za politički o(p)stanak; Jeste dobio poneku bitku, ali ovaj Rat, koji je On otpočeo prije tri i po godine, On je izgubio; Onog trenutka kada ga je i otpočeo, samo je bilo pitanje vremena i veličine štete koju će nanijeti.

13. Dodik je već trebao da ode; Sam; Nije trebalo, uprkos svim slabostima Opozicije, koje su mu politički vijek produžile do današnjih dana, da, ne birajući sredstva, opstaje i sam sebe dovede u situaciju da mora odlučiti između Odlaska sa Pucanjem i Odlaska bez Pucanja!!!

A Odlazi bez dileme! Što duže odlaže neminovno, bliži je Pucanju. I Krvoproliću u Njegovo Ime!

Podrška Lukaču podrška je Pucanju i Krvoproliću!

14. Do Dodika je samo odluka o Pucanju; Sve ostalo više nije u njegovim rukama!

Voćnjak

Dodik je, tokom Nasilja njegovog Režima u Skupštini, 13.09., bio u svom voćnjaku u Gornjim Podgradcima. Sletio je helikopterom.



Jabuke na 150 hektara su odlično rodile.

Razgledao je voćnjak. Više od 300.000 stabala.
“Ajdared”, “Zlatni Delišes”, “Jonagold”, “Fuji, ”Granny Smith”, “Pink lady”…

Trebao je koji put pogledati i ruke. I zapitati se treba li mu krv na njima?!

slobodanvaskovic.blogspot.ba

Komentari / 86

Ostavite komentar
Name

nije istina

14.09.2017 17:35

Ne stavljajte sve policajce u isti koš sa klošarima

ODGOVORITE
Name

de

14.09.2017 18:03

Sta god da se desi Srpska vise ne postoji. Mile ako ode i podvucemo crtu Propast je jos veca

Name

MUNGOS

14.09.2017 18:08

SAGLASAN SA TOBOM SRBINE...

Name

Vaskovicu ......

14.09.2017 18:40

..... kazes da je gotov, ali sta ce biti kada sav onaj njegov sljam nakon toga navali u druge stranke, zar ne bi trebalo napraviti jak filter a da se ne desi sluca kao Vojin Mijatovic ili Mitrovic?

Name

Odmah

14.09.2017 18:59

Treba proglasiti monarhiju Duduka dok je vec u formi oko skupstinske vecine a narod kmetovima

Name

poDrška iz 3-ćeg

14.09.2017 19:16

NEDAJ SE VELIKI BAJA, GRUDVE, LIŠTICA I DUVNO SU UZ TEBE

Name

Pukovnik

14.09.2017 20:41

Medju "policajcima" ima i poštenih o časnih službenika, doduše malo, ali ima.....al rukovodioci MUPa Rs su svi do jednog režimski kriminalci, postavljeni na funkcije da održe režim i prikriju kriminal u koji su i sami duboko zagazili.

Name

Re.De

15.09.2017 11:34

SAMO NEKA ODE... Ne moze nam biti gore, nego je. A snjime i VI koji ga (zbog licnog interesa-a protiv sopstvenog naroda-podrzavate. To sto on priprema srpskom narodu, samo slijep ne vidi.

Name

Leko

16.09.2017 08:44

U skupstine samoproglasenog Kosova opozicija baca suzavac,prekidala skupstinu vise puta,niti u jednom slucaju se nije pojavila policija vec samo obezbedjenje a kod nas spec.pilicija cekala znak da udje u skupstinu sa dugim cijevima,rezim se ocigledno necega plasi.

Name

Policajac

16.09.2017 14:14

Ja sam policajac od 1992 godine. Ovo je najlosija uprava koju je policija imala , a zahvaljujuci cinjenici da su 95 posto policajaca poltroni i ulizice svojim pretpostavljenim koji su postavljeni po politickoj SNSD liniji , s pravom mogu tvrditi da sve policajce treba trpati u isti kos sa Lukacom i ostalim nepismenim difovim rukovodnim kadrom koji sa strukom veze nemaju.U MUP cvjeta nestrucnost, neznanje, poltronstvo, nepotizam i koruptivno djelovanje skoro svakog pojedinca. To treba zatvoriti i krenuti iznova.

Name

re Pukovnik

16.09.2017 23:20

Bravo gospodine pukovniče, komenar za 10.

Name

Ratni policajac

17.09.2017 05:40

Još čeka da se penzioniše iz policije. '92 je imao nezavršenu osnovnu školu,' 93 sa lažnim svjedocima dobija diplomu srednjoškolca (kao izgorjela mu diploma u kući) zatim ide u BL na kurs nekoliko dana i sad je saobraćajac. Nikada se nije prestao baviti švercom i kriminalom. Dva puta ga izbace iz službe i dva puta bude vraćen. Vrati ga neko kao što je i on. Imao je malu kućicu do rata a sad ima ogromnu i dva kamiona. Javno se hvalio da je za noć na cesti "zaradio" rekordnih 800 KM. Prepoznao bi se on kada bi pročitao ovaj tekst ali nije savladao baš sva slova. Je li to ta policija koja treba da bude u službi naroda? Čast malom broju čestitih.

Name

Aaaa

14.09.2017 17:39

Vaske po 2.000-ti put objavljuje Dodikov definitivan pad. Čestitamo jubilej uz prigodnu pjesmu: "Sanjao sam noćas da te nemam..."

ODGOVORITE
Name

Re Aaaa

14.09.2017 18:50

Ovo "Aaaa" može da bude od uzbuđenja, a može da bude i "krik očaja". Pratim podugo Vaskovićev blog i tvrdim da od ove cifre koju gospodin pominje se mogu odbiti namanje 2 nule. Iako pratim raznoraznu muziku ovo mi nešto ne djeluje poznato. Pjesma koja nosi naziv "crni gavran" u refrenu kaže: "Smiriše se ludorije suludoga ovog rata. Raduje se sva'k slobodi, al ja više nemam brata. Moja majka kada je sina sahranila u očaju reče rat sam izgubila. Neka sile Bosnu d'jele i ne'k je pozlate, meni moga brata nemogu da vrate. Pjesmu spjevaše Ivica i Vjekoslav. Svojim tekstom ne vrijeđa nikoga, a primjenjiva kod sva 3 naroda. Vjerujem da i iz ovih stihova svi koji je čuše, a neko bliži im je stradao u ratu trebaju i mogu da izvuku pouku, a za Milu i sve nas je bolje da ode bez borbe i da nikad više niti ijedna i ničija majka ne ostane ucvijeljena do groba, jer politički smrtnici toga nisu vrijedni

Name

Aaaa

14.09.2017 19:19

Lijepo.Patetično, da ne velim srcedrapateljno. Malo mi izmiče poenta, doduše ali - biće da je do mene. Inače ne poznajem džentlmene Ivicu i Vjekoslava, a čudi me da nisi prepoznao stihove G.Bregovića.

Name

Re Aaaa

14.09.2017 19:50

Gospodine! Apostrof je u ovome što sam napisao na "crni gavran" jer poprilično čitajući portale dominiraju tekstovi sa crnom slutnjom. Ako niste rodom sa poteza Prnjavor-Derventa-Doboj-Brod-Ozren-Modriča-Šamac-Brčko-Bijeljina logično je da vam je nepoznato, kao. Od slavnog Gorana Bregovića sam po nešto i čuo, ni približno sve. To mi je promaklo

Name

Za De

14.09.2017 20:14

Ako Republika Srpska zavisi od Dodika i njegovog KRIMINALNOG klana neka nestane odmah pod hitno

Name

Mirko

14.09.2017 21:06

Nemam ja nista protiv scenarija zbacivanja rezima ali Mr Vaskovic se puno puta pokazao kao vrlo nekredibilan prognozer I politicki analiticar. Daj Boze Da nisam u pravu

Name

RE AAAA

15.09.2017 04:50

SAMO ME CUDI KAKO MU NE DOSADI 10GODINA LAZE I PISE O AFERAMA A DODIK NA VLASTI I NAROD MU DAJE PODRSKU BEZ OBZIRA NA LAZI NA KOJE NE PADA NAROD .

Name

K,,,A

15.09.2017 21:39

BUDITE LJUDI NEMA KRVOPROLICA MEDJUNACIONALNOG PA NISMO MI TOLIKO LUDI LJUDI VISE MADA JE TO POJEDINCIMA U INTERESU DA OSTANU NA VLASTI ALI DA GLAVE SNSD MORAJU DA PADNU E BEZ TOG NEMOZE PROCI MISLIM DA CE TO ISTO URADITI I KOMSIJE U DRUGA DVA NARODA

Name

TURBOSKARA ZA Aaaa

17.09.2017 07:01

a mene cudi da nisi cuo i pjesmu bjelog dugmeta ko ne slusa pjesmu slusace oluju.Aaaa oliju smo vec slusali

Name

Srbin

14.09.2017 17:40

To Slobodan otvori narodu oci scenario makedonije da BI na bläst dosao dobro znamo KO onaj KO priznaje Kosovo KO SE borci da Kosovo udje u Interpol onaj KO saradjuje SA siptarskim teroristima e ovi su isti u RS sto nemaju ni obraza ni karaktera

ODGOVORITE
Name

Vuk

14.09.2017 18:16

Zaboravio si da napišeš iza toga Srbin još i Kriminalac,scenarij Makedonija kažeš slična je u jednom i Grujevski i Dodik su korumpirani političari , ovaj naš dodatno ratni profiter , sada čisti kriminalac.Kada neko uništi bankarski sistem -niko ne odgovara , uništi privredu -niko ne odgovara ,zaduži i 10-to koljeno-niko ne odgovara, naziva borce VRS-a izdajnicima zato što ne misle kao on , podjeli duboko narod tako da smo sada i" de fakto i de juri"prirodni neprijatelji, uništi zakonodavnu vlast - niko ne odgovara , derogira izvršnu vlast -niko ne odgovara, opljačka Državna preduzeća -niko ne odgovara , veliča Ustaše koji su nas klali i bacali u jame zadnjih 100 godina previše puta , jedina misao mi se provlači kroz glavu : dal si pri zdravoj svjesti kada veličaš trenutnog tiranina? Nažalost stari mi smo sada prirodni neprijatelji htjeli mi to ili ne.Vrijrme odluke se bliži , bojim se da će biti bolno.Zli vjetar je svu prašinu oduvo?

Name

Re "Srbin"

14.09.2017 19:33

Srbine, kako je gore u Svedskoj...malo hladno ali standard dobar, aaa? Iako si u toploj kuci daleko od ovoga naseg grotla, vidim da si (pre) dobro upucen u politicka zbivanja. Dodji zivi malo sa nama pa onda komentarisi...gnjido!

Name

hercegovac

15.09.2017 20:54

Kraj!

Name

Nije nego

14.09.2017 17:49

Opet će neko nedužan nastradati, šta se može kad smo nesreće. Srećno narode!

ODGOVORITE
Name

Kljucna poruka Dodiku na kraju teksta:

14.09.2017 17:52

"Trebao je koji put pogledati i ruke. I zapitati se treba li mu krv na njima?!"

ODGOVORITE
Name

Logika

14.09.2017 18:53

Pa Dodik se sve vise dokazuje kao Dodig (a ne Dodik), pa takvome onda treba krv na rukama, a ako nije srbin onda je logicno i cija mu krv treba.

Name

Jole

14.09.2017 19:12

Kakva je tebi krv udarila na oci idi covjece lijeci se.Sacekaj izbore pa glasaj za koga hoces a dotad uzmi nesto radi.Onaj ko radi nema vremena drugom zlo da misli.

Name

@Logika

14.09.2017 19:21

I šta, sad ako ti to milion puta ponoviš, to će se kod nas primiti a izborni rezultati iznenadno i neumitno preokrenuti?

Name

Ruke?

14.09.2017 21:13

Na rukama se vidi VITILIGO...

Name

Re:Jole

16.09.2017 14:26

Jole . druze ,vole , sta to pricas. Ne moze se do posla doci od Dodikovih . Pardon lazem , moze . Dodik za sve nas koji ne pripadamo njegovima ima posao od 300 sati mjesecno za 280 km . A njegovi policajci , svi fakultetski obrazovani sa diplomama iz kojekakvih budzaka ne znaju se potpisati i za to sto Miletu rade primaju ogromnu platu.

Name

Port

14.09.2017 17:53

DODIK MILE PLATI CIRILICU KOD MILOMIRA MARICA DA LAZES,TI IMAS MIMO ZVANICNE POLICIJE NARKO DILERE,SPAVACE UDRI ALI NE UBIJA SVAKI.KAKVU AVIONSKU LINIJU OTVARA DA BJEZI.TO SE NE SMIJE DOZVOLITI! SRAM TE BILO! DOVEO SI MIROSLAVA TUDMANA DA NAM ISPIRA MOZAK.E NECE MOCI.SEKTO!

ODGOVORITE
Name

B

14.09.2017 18:00

Ne bih ja tebi u koži bio @port, jebeno je svaki dan tuć' se s demonima, ne d'o bog nikom.

Name

Re porte

14.09.2017 21:34

Aj bolan vrati se u prvi razred, pa kad savladas pisanje pisi po portalima.

Name

DrugTito

14.09.2017 17:53

Makedonija i RS nisu za poredjenje.Tamo su bili izbori i nakon izbora dogovorena izabrana većina je formirala vlast.Ovde su izbori iduce godine i oni treba da odluče.Ko ce vise da asvaltira,ko ce kamione šljunka djeli,ko ce da placa 50 maraka za glas.E pa koji vam to budu nudili glasajte protiv njih.

ODGOVORITE
Name

Isto je

14.09.2017 21:35

Makedonci imaju "aljbance" a mi SDS ovce.

Name

Re

14.09.2017 17:56

Dosao je na tenku tako ce i otici. Dobit ce azil negdje za ono sto je uradio. A uradio je mnogo . Ne za Srbe nego za ...hè . I kazem Jos jednom: Doci ce opet neko koga Amerikanci podrze.

ODGOVORITE
Name

007

15.09.2017 11:52

Najvjerovatnije da ćeš doći TI kad si tako "pametan".

Name

Borac rs

14.09.2017 18:01

SVE JE TACNO STO STE NAVELI , ALI I JA SAM REKAO KAD JE LUKAC IMENOVAÑ DA CE ON BITI U STANJU UBIJATI NAROD RADI DODIKA.UKAC JE VELIĶI PSIHOPATA I. ON NEBI LJEKARSKO MOGAO DOBIIT NI ZA PORTIRA. TO STO JE ON BIO U RATU I RANJEN ,PA MNOGO JE BORACA POGINULO I RANJENO KAO I SAM STO SAM DVA PUT TEZE RANJAVAN I PROSAO OSAM RATISTA .

ODGOVORITE
Name

čest&čast

14.09.2017 18:10

Znamo mi da si ti ratov'o. I ne samo da si dvaput ranjen, više puta si čak i poginuo. :)

Name

Istina

14.09.2017 18:14

Apsolutno si upravu.

Name

Laktaši

14.09.2017 18:07

MOLIM DA MI NEKO KAŽE DA LI JE G. LUKAČ BIO BORAC ISTO KAO I DODIG (DODIK) AKO JEST ONDA JADNOG JADA OD RS AKO OVA OPOZICIJA NE USPIJE OVO STANJE DA SREDI NEMA NAS! I još krive nikoga pa te ljude treba liječiti oni su za žaljenje

ODGOVORITE
Name

Dje si bio Vaskoviću,

14.09.2017 18:10

Kad je Lukač krv za Srpsku dao. PTM

ODGOVORITE
Name

revanger

14.09.2017 18:30

Prvo majmune,nije on jedini prolivao krv,drugo pocetak rata ja docekao kao Alijin snajperista,trece bio je placenik nato pakta i uzurpator policijskih stanica i sve da je takav junak kakvim ga predstavljas nema pravo da prijeti po skupstini i fizicki se obracunava sa djecom po komsiluku! PTM crvena!

Name

A

14.09.2017 19:24

A što s' ti @revanger tol'ko nadrkan, ili vi iz kvazi opozicije inače ne umijete civilizovano komunicirati ?

Name

Jag

14.09.2017 19:36

Lukac je psihopata i jedva docekao rat...nije se on borio za srpsku, nego da sebe umiri. To ce se uskoro pokazati kad ustane protiv srpske...

Name

pitanje

14.09.2017 18:14

Stanite malo i dobro razmislite vi koji ste vlast ako nije dobro za 50 % ljudi koji nisu u SNSD/u zar nije onda moguce i veoma opasno za uzeti da nakon ovih par godina ljudi ne pocnu da zamisljaju hej ko sljivi RS bolje semogu ja dogovoriti sa balijama nego sa ovim mojim ponosnim Srbima i sta onda kad imate generacije novih ljudi kojima ce biti bitnije pun dzep nego lazni patriotizam. Tad ce vec biti kasno a vrijeme jednimo ide njima na ruku, zato za Boga milog naucite da dijelite jednako svima inace nas nema uskoro ni za hlad pod jednu sljivu

ODGOVORITE
Name

W

14.09.2017 20:26

Dodik se predao APSTINENCIJAE, nevazecih listića pa mu je emisar velika PAČA RAJKO PAPOVIC I GOJKO KLUCKOVIC KOJI IMAJU PROGRAM PREPISAN OD,, JEHOVIH SVJEDOKA,,CRNI MILORADE

Name

genocidas Mile

14.09.2017 18:16

Dodik je hrvat,preciznije receno ustasa koji ima zadatak da dovrsi genocid koji je poglavnik pavelic zapoceo jos 41.Samo umjesto klanja i pokrstavanja primjenjuje suptilnije metode,unistavanje duha,apatija medju narodom,urusavanje svih moralnih vrijednosti,stvaranje nemogucih uslova za zivot cime se postize raseljavanje mladih ljudi.I na kraju nece ostati niko mladi otisli,stari pomrli,RS ce biti napusten prostor,a neprijatelj ce mirno usetati bez ikakvog otpora.

ODGOVORITE
Name

ee

14.09.2017 18:59

Ti si stvarno bolestan

Name

Bando Crvena

14.09.2017 19:42

Al' ste sekta i govna da to svijet nije vidio. Kud vas nema neki naš neprijatelj? a ne mi srbi- jebo nas ko nam vas dade.

Name

Laktaši

14.09.2017 18:19

AŠTO SI SE MILE PODBOČIO ŠTO SI BRKE OTOČIO PA ZAR NISI BURE NATOČIO?!?!?!

ODGOVORITE
Name

R

14.09.2017 20:29

DODIG JE PO NACIONALNOSTI HRVAT A TO JE POTVRDIO KAO UTOPLJENIK TRAZECI POMOC OD MIROSLAVA TUDMANA.I ARKAN JE VOLIO HRVTE A SRPSKI PATRIOTA

Name

Dragam Lukac

14.09.2017 18:23

Niko ne sme da vas bije osim mene i dodikove policije.

ODGOVORITE
Name

Krajišnik

14.09.2017 22:01

Probajte!

Name

Brko

14.09.2017 18:24

Ja sam u ratu bio sa 18 godina,a Mile je bio u BG,i sad sam ja budala a on i njegove laktaske bitange su pametni.Nece moci ,bato,jer mi vas posmatramo i cekamo.I jos nesto:Neces dugo Manojle Zrnicu!

ODGOVORITE
Name

brko

14.09.2017 19:00

Bio sam i ja u gardi pa sta onda sto si ti bio

Name

09

14.09.2017 19:03

KAKVO TI POSTOVANJE TRAZIS DODIK MILORAFE.PRIJE NEKOLIKO MJEDECI NEMA GOREG MINISTRA OD TRNINICA,A STA DANAS BULAZNIS NAJBOLJI.NJABOLJI STO HITNA INTERVENISE MEDU RADNICIMA BIJEDOM ZELJEZNICA.ZASTO KRIJES DIREKTORA ZELJRZNICA.SPASAVAJ JABUKE HELIKOPTEROM ALI DA IMAS STO LUKACA NECES VISE NAS JEBAVATI.

Name

Brko

14.09.2017 21:42

Cuvaj te brkove i ne prijeti po portalima. Mora da si neki goljo pa samo laprdas. Znam takve pi..e kao sto si i sam.!!!

Name

Brko

15.09.2017 12:27

Pronasao si se,hahahahaha....

Name

Dodik RVAT

14.09.2017 18:27

Mene za kralja svih srba.

ODGOVORITE
Name

Zoki

14.09.2017 18:31

Koji smo mi izrodi od Naroda.Ovako stvari stoje za one koji ne razumiju opoziciju i koji su manje pismeni Deset ljidi stavili(lotre)stepenice uza zid prostorije za susenje mesa.Onda su se popeli skidaju suho meso i jedu,a ostatak ljidi drze (lotre)stepenice da oni nebi pali i gledaju ksko se slade sa mesom i kobajom,dok su oni dole gladni.E tako je sad sa Vlasti i sa Naridom,pa braco Srbi ili drzite ili jedite,mozete da birate.Zao mi je ovih sto kude Opoziciju koji se bore protiv tiranije dok oni ce jos nalo da sisaju motku.

ODGOVORITE
Name

W SE

14.09.2017 19:14

SEKTO NIJE TU BILJANA DA IZBROJI NOVAC.PRICAJ PRICA,Ć ERANICU I BARASINU KAKO SE DJELILO.ZNA UGOSTITELJSKI OBJEKAT ĆOROVIĆU KULA U SARAJEVU

Name

General

14.09.2017 19:01

On trazi rat vec dugo vremena kako bi prikrio sto je pokrao. Planirao je on za referendum da dodje do sukoba sa Bosnjacima samo nije svjestan da boli Bosnje uvo za njim i vise on hebe vas nego nas pa prema tome nije mu nista preostalo nego da izazove sukob izmedju Srba kad mu nije uspjelo izmedju Srba i Bosnjaka. Zato pamet u glavu i skidaj ga sto prije ako hocete da vam i gace ostanu inace ce ih on uzeti ako buse imao priliku. Pozdrav i sretno!

ODGOVORITE
Name

Za

14.09.2017 19:16

Dodik Mile kada te tako nesto boli saziva Stevandica, MAKSIMOVICA oni će ti odmah pomoći da te nikada više neće zamoliti.

Name

re.General

15.09.2017 19:10

Bosnjace dobricino, naivcino,..ne beri ti brige sta ce djikani i kako ce,...Mile nastavi raditi posao, puna podrska

Name

pucanje ti u kuci bilo

14.09.2017 19:32

dali si ti normalan izrode srpski?

ODGOVORITE
Name

Mrcevci

14.09.2017 19:55

MILORAD DODIK JE SVE U ZIVOTU STEKAO NA TUDJIM SUZAMA TUDJOJ MUCI I TUDJOJ KRVI I TAKO CE MU SE SEE VRATITI AKO IMA BOGA A IMA GA NEKO CE DA OKAJE NJEGOVE GRIJEHE I NJEGOVIH BEZMOZGONJA KOJI MISLE DA CE PROCI NEKAZNJENO .SAMO KLETVE GLADNOG NARODA DA IH STIGNU BICE DOVOLJNO.

ODGOVORITE
Name

Major

14.09.2017 20:34

Vaskoviću nemoj tako, Mup RS nikada nije bio funkcionalniji i jedinstveniji......svi su do jednog u funkciji SNSDa.

ODGOVORITE
Name

Milorad

14.09.2017 20:37

Ovu Ljevcansku Bitangu, Psihopatu i Umno Poremecenog lika treba bod hitno smjestiti u ustanovu koja je zaduzena za ovakve Bolesnike! Njegove Beskicmenjake od ministara, Pacove koji nemaju ni skolu, ni obraz, ni karakter pod hitno zatvoriti na dozivotne robije i vratiti narodu sve sto su pokrali!! Bez toga nam nema spasa!!

ODGOVORITE
Name

Za Milorada

14.09.2017 21:25

TAKO JE I TO DOZIVOTNO LIJECENJE

Name

opozicija

14.09.2017 20:38

Kakva opozicija, isti ste vi kao Dodik, na vlasti se samo rotirate, kao ventilator! I sad vi tu nesto pricate, ovoj zemlji ce da krene tek kad SVI vi odete iz politickog zivota, ostalo je sve zamajavanje.

ODGOVORITE
Name

Sluga Goluban

14.09.2017 20:49

„Pleme moje snom mrtvijem spava,suza moja nema roditelja...“

ODGOVORITE
Name

Sluga Goluban

14.09.2017 20:50

„Pleme moje snom mrtvijem spava,suza moja nema roditelja...“

ODGOVORITE
Name

BOBA

14.09.2017 21:01

POZDRAV VASKOVIĆU. KO NE ŽELI DA SHVATI ŠTA ON PIŠE NE MORA.KAKO ČOVJEK IZ VELEGRADA DA OBJASNI ČOVJEKU IZ PROVINCIJE.VRLO TEŠKO. SELJAČKA POLITIKA JE NAJGORA POLITIKA A TAKVU UPRAVO IMAMO.

ODGOVORITE
Name

Velegrad

14.09.2017 21:17

A sta to bi?

Name

NOVINAR

14.09.2017 21:20

Razlguli dodo kraj ti je ili češ pokazati nalaz da si neuračunjljiv...a vi objavite ako smijete!?

ODGOVORITE
Name

Za RE

14.09.2017 22:27

Brate dragi rasplaka me onaj stih,pjesma,jer dosad nisam bolje istinito procitala. nije bitno ko je kakve nacije,svi istu bol nosimo koga smo svog voljenog izgubili-neponovilo se nikad. Bravo RE !!!

Name

Boki

15.09.2017 08:28

Ako neko bude izazvao krvoprolice onda je to poltronska opozicija i niko drugiNe poziva Dodik na rusenje institucija nego vi po Bakirovom nalogu.

ODGOVORITE
Name

re Boki

16.09.2017 16:33

A kako se zove to što nam takvi kao ti piju krv na slamku 12 godina pod izgovorom patriotizma.

Name

zasto

15.09.2017 11:32

Zasto, druze Predsjednce, rukom svojom, krijete obraz koga nemate. Pravi srbin, to sto Vi radite, srbinu ni sanjati nebi mogao. Upitno je, nakon svega sto nam radite, da li ste uopste srbin??????????????????????????????????????????????.

ODGOVORITE
Name

saki

15.09.2017 13:51

Sve je to ok, slazem se ja da je ovo sve haos kriminal, ali sta je alternativa..SDS PDP, dajte molim vas Borenovic Govedarica Cavic presmjesno pogledajte SDS u Doboju samo...

ODGOVORITE
Name

Nako

15.09.2017 18:49

Kad krene Didili sa vlasti, nadam se bez nasilja da ce otici, neka povede i ovu dvojicu ( Covic i Izetbegovic ) bezobraznih, koruptivnih, nekulturnih kao i on kriminalnih idiota, da i ova zemlja malo dodje do vazduha

ODGOVORITE
Name

Re Vaskovicu

16.09.2017 04:51

Pitam se i ja to. Opet ce se oni svi natrpati u vladajucu partiju a nama ce biti isto . Ja vjerujem samo u nova lica koja ce se oslanjati iskljucivo na rad institucija a to ovi nijedni ni drugi ne zele. Na isti nacin vladaju i jedni i drugi u svojim opstinama.

ODGOVORITE
Name

baja.spava

16.09.2017 10:01

Ovaj.baja.nije.pravoslavac.nitije.srbin.mnogineznaju.dajeon.ustv.timokatulik.stoste.naivni.opet.vi.glasajte.za.dodika..dodikovo.porjekloje.iz.danasnjeg.duvna.kakoga.hrvati.zovu.od.mii.tomislav.grad.pitajte.milu.oklemuje.porjeklo.

ODGOVORITE