Тужилаштво води опсежну истрагу

Тужилаштво БиХ води опсежну истрагу везану за незаконито прислушкивање в. д. главне тужитељке Гордане Тадић и потпредсједнице ВСТВ Ружице Јукић, саопштено је из Тужилаштва БиХ.

Босна и Херцеговина 12.09.2017 | 13:43
Тужилаштво води опсежну истрагу
Тужитељство БиХ води  опсежну истрагу везану за незаконито прислушкивање в.д. главне тужитељице Гордане Тадић и потпредсједнице ВСТВ Ружице Јукић, а везано за почињење кривичних дјела неовлаштено прислушкивање и звучно или оптичко снимање из чл. 147а КЗ БиХ, а у вези кривичних дјела одавање тајних података из чл. 164. КЗ БиХ, кривотворење службене исправе из чл. 226. КЗ БиХ, кривично дјело лажног пријављивања и ометање рада правосуђа.

У оквиру наведеног предмета, биће уложени максимални и свеобухватни напори да се расвјетле све околности наведених догађаја.

Такође, као што смо навели у оквиру наведеног предмета води се истрага и за кривично дјело лажног пријављивања из чл. 234. КЗ БиХ, извршеног достављањем кривотвореног службеног документа СИПА-е Тужитељству БиХ.

(БН)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

а

12.09.2017 11:58

КАД ЋЕ ТЕ ПОЧЕТИ СА РАДОМ - ПОДИЗАЊЕ ОПТУЖНИЦА И ИСТРАГЕ КРИМИНАЛА И КОРУПЦИЈЕ А ВИ СЕ БАВИТЕ САМИ СА СОБОМ И МЕЂУСОБНО ОПТУЖУЈЕТЕ И ПРИСЛУШКУЈЕТЕ -нема нам спаса '

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лакташи

12.09.2017 12:20

Нема спаса без брезове метле!

Name

Митар М.

12.09.2017 12:01

Постована г. Тадиц. Молим Вас, немојте нас замајавати са таквим глупостима. Па зар мислите да сте Ви и Васа родица Рузица толико вазне, да вас неко прислускује. Ста би цули у прислускивању-како размјењујетw рецепте за јело, колаце, ста је која од вас купила од гардеробе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Индијанац

12.09.2017 12:12

Тужилаштво БиХ на челу са Додиковим и Човићевим роспијама НЕМА надлежност проводити истрагу у вези пропалог НДХ покушаја компровитовања СИПА-е. Мали "У" испрдак Шимић је у хапсани и по кривичном закону ФБиХ за његово дјело је надлежно Тужилаштво Федерације, односно Кантона Сарајево. Надам се да ће господин Мектић успјети да се избори са фашистима и омогући госпођи тужитељици КС Далиди Бурзић да им *ебе НДХ мамицу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лакташи

12.09.2017 12:17

ИМА ЛИ НЕКО У ТУЖИЛАШТВУ ДА ПРЕКОНТРОЛИШЕ ТЕ ДВИЈЕ ГОСПОЂЕ КОЈЕ СЕ ТАКО СИЛНО ИГРУБО ПОНАШАЈУ А ТАКО ИЗГЛЕДА НА ТВУ , ПА МОГУ ЛИ БАР ОНЕ ДВЕ МИНУТЕ ДА ПОКАЖУ БАР ЈЕДНУ ПОЗИТИВНУ МАСКУ НА СВОМ ЛИЦУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хммммм

12.09.2017 14:54

ГОРДАНА,самосмјени се,молим те,помози нам..

ОДГОВОРИТЕ