Вјетар преврнуо приколицу с моста

Јак вјетар и киша узроковали су бројне проблеме у путном саобраћају у Дубровнику, а са Моста др. Фрања Туђмана који је затворен за саобраћај свих возила, преврнула се приколица, приликом чега није било повријеђених.

Регион 11.09.2017 | 21:48
Вјетар преврнуо приколицу с моста
Јак вјетар, који је ломио је гране и чупао стабла, на мосту је дувао и до 140 километара на сат. У превртању приколице са моста није било повријеђених, али је настала значајна материјална штета.

Оба улаза у Дубровник су у потпуности закрчена аутомобилима, а полиција позива на опрез у саобраћају и да људи, ако не морају, не излазе на цесту, преноси Хина.

Поремећаја у ваздушном саобраћају није било, али због лоших временских услова у прекиду је трајектна линија Дубровник-Лопуд-Суђурађ те катамаранска линија Дубровник-Корчула-Хвар-Бол-Сплит.



Невријеме у Београду

На Новом Београду јак вјетар је ломио гране дрвећа које су попадале по паркираним аутомобилима, а забиљежени су случајеви и обарања саобраћајне и грађевинске сигнализације. Према најавама метеоролога, у наредним часовима се у Београду очекује мјестимично киша, а у појединим дијеловима могући су пљускови и олујни вјетар.

Невријеме и у Скопљу

Невријеме праћено кишом, грмљавином и јаким вјетром захватило је вечерас Скопље. Краткотрајно невријеме, праћено кишом и јаким вјетром, поподне је захватило и Охрид, као и охридско-струшки и дебарски рејон.

Удари вјетра на тренутке су били изузетно јаки, усљед чега су падале гране и саобраћајни знакови. Управа за хидрометеоролошке послове Македоније упозорила је да се очекује да невријеме вечерас захвати цијелу државу.

Извор: Агенције

Коментари / 0

Оставите коментар