Глумица открила: Волела сам га!

Ивана Панзаловић каже да је не дотичу злонамјерне гласине о трагичној вези са хирургом Срђаном Цветановићем, који ју је упуцао, па се убио! Детаље трагедије ће испричати само полицији.

Србија 11.09.2017 | 21:11
Глумица открила: Волела сам га!
''Не дотичу ме бројна злонамерна говоркања да ли је Срђанова и моја љубав била права или из интереса. Волела сам га свим срцем, и жао ми је што Срђана више нема. Нека почива у миру што се мене тиче'', изјавила је за Информер глумица Ивана Панзаловић (30), коју је у четвртак у зору у стану на Дедињу, у Београду, пиштољем тешко ранио хирург Срђан Цветановић (59), да би затим пресудио себи.

Све ћу рећи полицији

Она је из болничке постеље на ВМА поручила да ће о детаљима и узроцима због којих ју је њен вјереник Срђан Цветановић ранио причати ускоро са инспекторима полиције. Како се сазнаје, Ивана, која се успјешно опоравља послије операције хематома у глави задобијеног кад је хирург пуцао у њу, свакодневно прича са психолозима.

''Нека људи причају шта желе, то ме заиста не дотиче. Могу само да кажем да сам Срђана волела и да ме баш брига шта се прича. Њега нема и нека почива у миру. Све остало што имам да кажем рећи ћу полицији, са којом треба ускоро да разговарам'', кратко је рекла Ивана.



Иако истрага још није завршена, будући да глумица није саслушана, мишљења у јавности су подијељена ко је одговоран за ову трагедију. Док једни, међу којима су и хирургови пријатељи, тврде да је искључиви кривац Ивана јер је са њим била из интереса, с друге стране има и оних који тврде да она потиче из имућне породице и да није имала баш никакав разлог за тако нешто.

Тако су неки од злонамјерних коментара: "Због велике разлике у годинама евидентно се радило о интересној вези", "Глумица је коначно дочекала својих пет минута славе" и "Новостеченом популарношћу се већ кандидовала за будућег учесника у неком од ријалити-програма".



Ипак, они који су стали на страну Иване Панзаловић кажу да мало ко, међутим, зна да је она дијете из имућне љекарске породице.

''Отац Душко Панзаловић је познати хирург из Добоја који са супругом Миром, такође лекаром, већ неколико година држи приватну клинику. Својевремено је био директор добојске болнице'', написао је читалац на порталу једног београдског листа.



Више криваца

Међутим криминолог Златко Николић мишљења је да за овакве фаталне инциденте никада не може да буде одговорна само једна свађа и једна страна.

''Никада једна здрава веза не може да се изненада претвори у трагедију. У питању је класичан злочин из страсти. Највећи број починилаца, њих 80 одсто, после покушаја убиства партнера изврше самоубиство, јер је у тим моментима њихов свет нестао'', рекао је Николић.

Шта се заправо десило између Срђана и Иване, засад може само да се спекулише. Чињеница је да је утврђено да су обоје у тренутку крвавог обрачуна имали алкохол у крви.

Да ли је капљица више помутила разум угледном хирургу са ВМА, да ли је у питању злочин из афекта и љубоморе или нешто треће, по свему судећи, остаће тајна коју само Ивана зна.

Извор: Информер

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

Написи истину

11.09.2017 19:45

Отац љекар-хирург,мајка медицинска сестра,имуцна породица..

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

11.09.2017 19:45

Хм...? Ово је јадно од ових медија,па тај човјек је имао и троје дјеце,мисли ли ико како они ово проживљавају,мисли ли ико на њих или само на наводну глумицу,ваљда нису из имућне породице па нису ни битни,одгајала их је изгледа скромна и паметна жена која ће надам се успјети да их држи далеко од ове брљавије...итд

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трге

11.09.2017 20:51

Па наравно, био је пун пара. Сад ћеш завољети другог, има их.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

11.09.2017 21:03

Паре отишле у вјетар,на жалост,скромност је врлина ријетких али је врлина.

Name

БОБА

11.09.2017 20:58

ОДМАХ САМ ПРЕТПОСТАВИЛА ДА ЈЕ ПОРЈЕКЛОМ СА НАШИХ КРАЈЕВА ОДНОСНО ИЗ РС .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иван А.

16.09.2017 23:30

Зашто си претпоставила?

Name

хмммммм

11.09.2017 21:25

Само да оздрави а онда слиједи обрт у истрази,она њега убила 99%...Не могу да вјерујем она окрзнута а он себе убио,тако брзо ни на филму режисер немозе изрежирати али живи били па видјели..Не радујем се већ констатујем...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Изгледа да се ипак радујеш

16.09.2017 23:31

Шерлоче, бујну машту имаш! Буујнууу...

Name

ивана

12.09.2017 06:41

Отац је угледни доктор а мајка је далеко од доктора, медицинска сестра без неког посебног стажа и искуства. То што су родитељи имућни не значи да она није имала потребе да тражи имућног партнера.Прохтеви су велики, не могу то родитељи да покрију а још мање она са својим глумачким примањима. Познају се још одавно када јој је преминули доктор урадио силиконе. Веза је била из чистог интереса, јер она је такав тип дјевојке. Коначано је постала популарна,. сад сви знају за њу, а не само по смијешној улози из курсаџија....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кумиц

12.09.2017 11:03

Вољела због пара а варала због задовољства

ОДГОВОРИТЕ
Name

Треба размисљати

12.09.2017 20:35

Мој ујак је имао 22 године младју зену- другу, прву напустио због ње. Имали су једну кцерку. Ментални болесник, убола је ујака виљуском пред смрт уз питања ' Да ли си педофил кад си могао маму озенити'. Фино сам јој јавила на Фејсбук да јој је мама заустављала аутобусе у Јакуповицима и да сам је први пут видјела кад сам била цурица. Софер зауставио и у то доба тињедзерки казе гдје да га цека. Ујак је био један у низу. Њени бивси свалери су се такмицили ко це га висе повриједити- заустављали и говорили ко ју је и гдје. Кад је умро било ми је теско, али сам помислила: смирио се. Њему рахмет, а том ту покој. Смирили су се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јохннy Енглисх

16.09.2017 23:38

Ништа те не разумијем. Ко је кога, ко је коме шта писао на Фб, кад, како? Ниси, ваљда, ћерки од те жене јавила на Фб кад јој је неко спавао са мамом у младости?