Секс-ријалити стиже у Србију!

Ако сте помислили да су “Задруга” и “Парови” једини ријалитији које ћете гледати ове сезоне, преварили сте се.

Забава 11.09.2017 | 08:10
Секс-ријалити стиже у Србију!
Наиме, “ИДЈ продукција” са власником Андрејом Илићем на челу планира да емитује ријалити са експлицитним сексуалним садржајем!

- У питању је шоу који ће личити на популарни амерички ријалити “Џерси шор”. Андреј не жели познате личности или оне које су већ учествовале у ријалитијима. Олакшавајућа околност је то што ИДЈ нема националну фреквенцију, већ се приказује у оквиру кабловске мреже, те стога нема границе што се емитовања и експлицитних садржаја тиче.

Гледаоци из Србије који су имали прилику да прате “Џерси шор” на МТВ-у знају да је у таквим програмима све дозвољено. Планирају да у програму буде свега шест до осам особа, мушкараца и жена, који ће бити спремни да открију своју интиму - каже наш извор и додаје да можемо очекивати свашта.



Иако се планира да учесници бораве у великој кући, чију локацију још нису одредили, продукција ће се фокусирати на ноћни провод, алкохолисање, али свакако највише на љубавни и сексуални живот ових људи. Пошто ће укућани морати да нађу посао, имаће интеракцију са спољашним светом, а такође ће моћи да доведу кући кога год буду желели, с тим што ће боравак у спољном свету бити ограничен на једну ноћ. Ту је опет циљ извући максимум из пијаних ноћи и ставити акценат на блудне радње и контроверзе, којих ће сигурно бити - закључује наш саговорник.

(Ало)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

хмммммм

11.09.2017 06:55

Бозе сачувај,негдје се нешто откацило дефинитивно ?!?!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

сарајлија

11.09.2017 09:32

Јес и то представљају као хит несто модерно лол.. .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тракториста

11.09.2017 10:35

Америка је земља снова, па зашто се такви и овдје не бих угледали на њих.

Name

Зашто?

11.09.2017 11:11

У рату убијено 30.000 муслимана (војника) јер се бранило православље. Шта значи бранити православље? Значи бранити морал, културу, вјеровања, обичаје. Питам сад Власт у Србији а и све вас, зашто су се убијали муслимани ако сад без борбе уништавамо православље добровољно увозећи стране обичаје и културу? хвала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пишите ћирилицом

11.09.2017 21:38

То везе с везом нема што ти у поређењу постављаш питање.

Name

Ацо

13.09.2017 11:15

Не видим како тренутно бранимо православље и како смо га бранили. Ријалити гледа ко хоће а ко неће не гледа, чак шта више можда се може и научити из негативних примјера понашања у ријалитију. Гледаш па кажеш ево видите дјецо то неваља. Убиће нас приватне школе и факултети а не ријалити.

Name

Црквењак

11.09.2017 14:30

Благочестиви и васколико правоверни српски народ слави културу на посебан начин

ОДГОВОРИТЕ