Seks-rijaliti stiže u Srbiju!

Ako ste pomislili da su “Zadruga” i “Parovi” jedini rijalitiji koje ćete gledati ove sezone, prevarili ste se.

Zabava 11.09.2017 | 08:10
Seks-rijaliti stiže u Srbiju!
Naime, “IDJ produkcija” sa vlasnikom Andrejom Ilićem na čelu planira da emituje rijaliti sa eksplicitnim seksualnim sadržajem!

- U pitanju je šou koji će ličiti na popularni američki rijaliti “Džersi šor”. Andrej ne želi poznate ličnosti ili one koje su već učestvovale u rijalitijima. Olakšavajuća okolnost je to što IDJ nema nacionalnu frekvenciju, već se prikazuje u okviru kablovske mreže, te stoga nema granice što se emitovanja i eksplicitnih sadržaja tiče.

Gledaoci iz Srbije koji su imali priliku da prate “Džersi šor” na MTV-u znaju da je u takvim programima sve dozvoljeno. Planiraju da u programu bude svega šest do osam osoba, muškaraca i žena, koji će biti spremni da otkriju svoju intimu - kaže naš izvor i dodaje da možemo očekivati svašta.



Iako se planira da učesnici borave u velikoj kući, čiju lokaciju još nisu odredili, produkcija će se fokusirati na noćni provod, alkoholisanje, ali svakako najviše na ljubavni i seksualni život ovih ljudi. Pošto će ukućani morati da nađu posao, imaće interakciju sa spoljašnim svetom, a takođe će moći da dovedu kući koga god budu želeli, s tim što će boravak u spoljnom svetu biti ograničen na jednu noć. Tu je opet cilj izvući maksimum iz pijanih noći i staviti akcenat na bludne radnje i kontroverze, kojih će sigurno biti - zaključuje naš sagovornik.

(Alo)

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

hmmmmmm

11.09.2017 06:55

Boze sačuvaj,negdje se nešto otkacilo definitivno ?!?!?

ODGOVORITE
Name

sarajlija

11.09.2017 09:32

Jes i to predstavljaju kao hit nesto moderno lol.. .

ODGOVORITE
Name

Тракториста

11.09.2017 10:35

Америка је земља снова, па зашто се такви и овдје не бих угледали на њих.

Name

Zašto?

11.09.2017 11:11

U ratu ubijeno 30.000 muslimana (vojnika) jer se branilo pravoslavlje. Šta znači braniti pravoslavlje? Znači braniti moral, kulturu, vjerovanja, običaje. Pitam sad Vlast u Srbiji a i sve vas, zašto su se ubijali muslimani ako sad bez borbe uništavamo pravoslavlje dobrovoljno uvozeći strane običaje i kulturu? hvala.

ODGOVORITE
Name

Пишите ћирилицом

11.09.2017 21:38

То везе с везом нема што ти у поређењу постављаш питање.

Name

Aco

13.09.2017 11:15

Ne vidim kako trenutno branimo pravoslavlje i kako smo ga branili. Rijaliti gleda ko hoće a ko neće ne gleda, čak šta više možda se može i naučiti iz negativnih primjera ponašanja u rijalitiju. Gledaš pa kažeš evo vidite djeco to nevalja. Ubiće nas privatne škole i fakulteti a ne rijaliti.

Name

Crkvenjak

11.09.2017 14:30

Blagočestivi i vaskoliko pravoverni srpski narod slavi kulturu na poseban način

ODGOVORITE