У каквом сексу уживају мушкарци

Научници са Универзитета Индијана спровели су истраживање над две хиљаде Американаца како би испитали њихове склоности у сексу.

Здравље 09.09.2017 | 14:35
У каквом сексу уживају мушкарци
Сасвим супротно стереотипима, резултати су показали да су мушкарцима, као и женама, у вези најбитнији нежност и приврженост, што подразумева мажење и љубљење.

39 одсто мушкараца и жена рекло је да им током секса веома пријају роматничне речи, док 33 одсто њих воли да у соби влада романтична атмосфера. Чак 52 одсто испитаника мажење сматра привлачним.

Вођа студије Деби Хербеник истиче да, иако за многе неочекивано, мушкарци су се такође сложили да су им најпривлачнији романтика и оданост, пише Индy100.

"То укључује љубљење чешће него секс, мажење и изговарање нежних речи током секса, али и романтичну атмосферу.“

У истраживању је учествовало 975 мушкараца и 1.046 жена. Када је реч о осталим навикама, 43 одсто мушкараца и 37 одсто жена изјавило је да упражњава анални секс, 65 одсто мушкараца признало је да шаље наге слике партнеркама, док то ради свега 11 одсто жена.

Никада не мастурбира 21 одсто жена, док тај проценат код мушкараца износи осам. Једнаке склоности ка перверзијама у сексу имају и мушкарци и жене.

(Б92)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

цупс

11.09.2017 21:25

Брзо кратко јасно и конкретно, а ти драга сто се тебе тице хм... Јесмо ми заједно поцели ? Па ко ти је крив :)

ОДГОВОРИТЕ