ПОР: Како луд меч Феиренсеа и Спортинга!

Пенал у 98. минуту и хладнокрвни Бас Дост: Спортингових пет од пет! Трагичар Луис Роча је на терен ушао као тактичка измена у 95. минуту, али само што је крочио на терен несмотрено је оборио Коатеса и арбитар Артур Соарес Дијас није имао дилему. Пенал и три велика бода гостију - 2:3.

Фудбал 08.09.2017 | 23:52
ПОР: Како луд меч Феиренсеа и Спортинга!
Могао је Спортинг да доживи нови обиљан ударац на гостовању Феиренсеу, па да након прошлосезонског пораза сада однесе само један бод са стадиона Марколино Кастро, али је ипак зграбио сва три и то голом у седмом минуту надокнаде – 2:3 (0:0).

Играч одлуке је наравно био хладнокрвни Бас Дост, који је у свом стиглу искористио ударац са беле тачке и постигао пети гол у овој сезони.

А деловало је да ће то бити далеко лакши посао за великана из Лисабона, који је головима Коатеса и Бруна Фернандеса средином првог полувремена водио са убедљивих 2:0. Ипак, домаћин се експресно вратио, већ у 80. минуту на семафору је стајало 2:2, након чега је деловало да гости не могу до славља.

Ипак, Спортинг је успео. Трагичар Луис Роча је на терен ушао као тактичка измена у 95. минуту, али само што је крочио на терен несмотрено је оборио Коатеса и арбитар АртурСоарес Дијас није имао дилему. Пенал и три велика бода гостију.

ПОРТУГАЛИЈА 1 - 5. КОЛО:

Петак:

Феиренсе - Спортинг 2:3 (0:0)
/Силва 69, Етебо 80 - Коатес 62, Фернандес 64, Дост 90+8пен/

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар