POR: Kako lud meč Feirensea i Sportinga!

Penal u 98. minutu i hladnokrvni Bas Dost: Sportingovih pet od pet! Tragičar Luis Roča je na teren ušao kao taktička izmena u 95. minutu, ali samo što je kročio na teren nesmotreno je oborio Koatesa i arbitar Artur Soares Dijas nije imao dilemu. Penal i tri velika boda gostiju - 2:3.

Fudbal 08.09.2017 | 23:52
POR: Kako lud meč Feirensea i Sportinga!
Mogao je Sporting da doživi novi obiljan udarac na gostovanju Feirenseu, pa da nakon prošlosezonskog poraza sada odnese samo jedan bod sa stadiona Markolino Kastro, ali je ipak zgrabio sva tri i to golom u sedmom minutu nadoknade – 2:3 (0:0).

Igrač odluke je naravno bio hladnokrvni Bas Dost, koji je u svom stiglu iskoristio udarac sa bele tačke i postigao peti gol u ovoj sezoni.

A delovalo je da će to biti daleko lakši posao za velikana iz Lisabona, koji je golovima Koatesa i Bruna Fernandesa sredinom prvog poluvremena vodio sa ubedljivih 2:0. Ipak, domaćin se ekspresno vratio, već u 80. minutu na semaforu je stajalo 2:2, nakon čega je delovalo da gosti ne mogu do slavlja.

Ipak, Sporting je uspeo. Tragičar Luis Roča je na teren ušao kao taktička izmena u 95. minutu, ali samo što je kročio na teren nesmotreno je oborio Koatesa i arbitar ArturSoares Dijas nije imao dilemu. Penal i tri velika boda gostiju.

PORTUGALIJA 1 - 5. KOLO:

Petak:

Feirense - Sporting 2:3 (0:0)
/Silva 69, Etebo 80 - Koates 62, Fernandes 64, Dost 90+8pen/

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar