Да ли је то Пепе постао улизица?!

Нема страсти у Мадриду, навијачи Бешикташа бољи од Реалових! Португалац о разликама у атмосфери у Турској и Примери.

Фудбал 09.09.2017 | 22:30
Да ли је то Пепе постао улизица?!
Читава деценија на стадиону „Сантјаго Бернабеу“. Тачно 13 трофеја у белом дресу. Опет, нешто је недостајало.

На пример, хук са трибина који покреће човека.

Тако нешто, пак, доживео је Португалац Пепе селидбом у Истанбул, где ће у наредне две сезоне носити дрес Бешикташа. А његови навијачи су познати као једни од најбучнијих. Чак и ван граница Турске.

„Навијачи Бешикташа су фантастични. Они су нам дословце играч више кад играмо на нашем стадиону. Мотивишу нас да играмо онако како се од нас очекује. Док сам играо за Реал Мадрид, морали смо с времена на време да се мотивишемо међусобно, јер публика у Шпанији није тако страствена. Овде, у Бешикташу, једноставно нас тера да играмо преко граница својих могућности. Од велике је помоћи“, прича Пепе у званичној публикацији клуба са Водафон арене.

Не делује искусни штопер као неко ко мора да се „улизује“ навијачима, али с обзиром да ће до јуна 2019. зарадити чисто 9.500.000 евра, плус 4.000 за сваку утакмицу коју одигра, није на одмет да похвали навијаче клуба који га тако богато плаћа.

Мада, ни претходни не заборавља.

„Провео сам предивних десет година у Мадриду, освајао све на домаћем и интернационалном нивоу, Лигу шампиона и титулу првака Шпаније, а и моје две ћерке су ми се родиле у главном граду те државе“, подсетио је Пепе.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар