Da li je to Pepe postao ulizica?!

Nema strasti u Madridu, navijači Bešiktaša bolji od Realovih! Portugalac o razlikama u atmosferi u Turskoj i Primeri.

Fudbal 09.09.2017 | 22:30
Da li je to Pepe postao ulizica?!
Čitava decenija na stadionu „Santjago Bernabeu“. Tačno 13 trofeja u belom dresu. Opet, nešto je nedostajalo.

Na primer, huk sa tribina koji pokreće čoveka.

Tako nešto, pak, doživeo je Portugalac Pepe selidbom u Istanbul, gde će u naredne dve sezone nositi dres Bešiktaša. A njegovi navijači su poznati kao jedni od najbučnijih. Čak i van granica Turske.

„Navijači Bešiktaša su fantastični. Oni su nam doslovce igrač više kad igramo na našem stadionu. Motivišu nas da igramo onako kako se od nas očekuje. Dok sam igrao za Real Madrid, morali smo s vremena na vreme da se motivišemo međusobno, jer publika u Španiji nije tako strastvena. Ovde, u Bešiktašu, jednostavno nas tera da igramo preko granica svojih mogućnosti. Od velike je pomoći“, priča Pepe u zvaničnoj publikaciji kluba sa Vodafon arene.

Ne deluje iskusni štoper kao neko ko mora da se „ulizuje“ navijačima, ali s obzirom da će do juna 2019. zaraditi čisto 9.500.000 evra, plus 4.000 za svaku utakmicu koju odigra, nije na odmet da pohvali navijače kluba koji ga tako bogato plaća.

Mada, ni prethodni ne zaboravlja.

„Proveo sam predivnih deset godina u Madridu, osvajao sve na domaćem i internacionalnom nivou, Ligu šampiona i titulu prvaka Španije, a i moje dve ćerke su mi se rodile u glavnom gradu te države“, podsetio je Pepe.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar