ЕП: А шта каже селектор Мађарске...?

Пошто играмо против Србије, нећемо да „свлачимо“ Војводу! "Ето, толико смо јаки", каже кроз осмех Стојан Ивковић.

Кошарка 09.09.2017 | 10:30
ЕП: А шта каже селектор Мађарске...?
Селектор Мађарске Стојан Ивковић био је прилично расположен за разговор са српским медијима после тренинга његовог тима, а уочи утакмице са Србијом у недељу. Мало шале, мало озбиљних тонова, али све у свему Ивковић је сигуран - Србија иде у четвртфинале.

"Играмо против Србије, нема ништа лепше од тога. Моји играчи гледају момке из Србије само на телевизији", ударио је у центар Ивковић.

Онда је унео мало смеха у причу.

"Ево, да играмо против Шпаније могу да кажем да не бисмо скидали Хангу, али пошто играмо са Србијом, нећемо да скидамо Војводу", насмејао је све Ивковић, уз шаљиву контатацију да је Мађарска толико јака.

Затим и мало озбиљно...

"Србија је добар тим. Нисам волео да је добијемо у даљој фази, јер је однос репрезентације према нацији велики. Не могу да казем да су најбољи, али сигурно су међу бољима на Евробаскету".

Ивковић је открио и шта је то чиме располаже Мађарска.

"Мађари не знају да играју много кошарку, али имају карактер".

Он истиче да је унарпед познат исход овог меча...

"Србија добија овај меч, а ми смо ту да се забавимо и научимо.  Такође, све најбоље желим Србији. У Мађарској ако направим неки дрзак потез кажу да сам Србин, ако направим резултат да сам Хрват".

Пошто се налази у таквој ситуацији, каже следеће:

"Зато је мени најмилији спорт ватерполо, пошто отварам шампањац ко год да добије, да ли Мађари, да ли Срби, да ли Хрвати".

Извор: моззартспорт

ФОТО: Фиба.баскетбалл

Коментари / 0

Оставите коментар