Подгоричанин убијен у кафићу

Подгоричанин Иван Недовић убијен је око 13 сати у пуцњави у кафићу "Ауто Зета" у Подгорици. У истој пуцњави тешко је рањен наводни члан шкаљарског клана Милић Миња Шаковић и љекари му се боре за живот, јавили су црногорски медији.

Регион 08.09.2017 | 15:31
Подгоричанин убијен у кафићу
Према поузданим сазнањима "Вијести" из извора блиског истрази, на Шаковића и Недовића маскирани нападач испалио је рафал и побјегао.

"Вијестима" је речено да је нападач био сувозач у сивом БМW-у страних регистарских ознака, те да је изашао из аутомобила, пришао локалу и кроз стакло испалио рафал у Шаковића и Недовића.

Из полиције је саопштено да предузимају интензивне активности, у координацији са тужилаштвом, на расвјетљавању овог случаја. 

"ЦБ Подгорица је данас око 12,30 часова обавијештен да је у улици Вака Ђуровића у Подгорици, у локалу који се налази у склопу сервиса „Ауто Зета“, дошло до употребе ватреног оружја. За сада непозната лица, на чијој идентификацији полиција ради, су употријебила ватрено оружје од чијег дејства су повреде задобили И.Н. и М.Ш. из Подгорице. Ова два лица су транспортована у Клинички центар ради указивања љекарске помоћи. И.Н. је подлегао повредама", саопштено је из полиције.

На лицу мјеста се врши увиђај којим руководи државни тужилац у Вишем државном тужилаштву у Подгорици.

(БН)
(Фото:Вијести)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Да се зна !

08.09.2017 13:38

Крвна освета . Потомци Илира се медјусобно завадили. А Срби су такодје потомци илира .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нено

08.09.2017 14:39

Тако И трба само освета какав.суд И судије пушку у руке И у чело.

Name

Хм

08.09.2017 14:40

А види Стојадина! Од кад га нисам видјео ево има 20 година! То је масина!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пикси

08.09.2017 14:58

Иван је случајна жртва, каква туга за његове...ни крив ни дужан!

ОДГОВОРИТЕ