Милијаш: Побјегао сам из Легије због Звезде!

Ненад Милијаш, фудбалер Црвене звезде, открио је у емисији "150 минута" како је пре више од 10 година дошао у Црвену звезду из Земуна.

Фудбал 08.09.2017 | 17:00
Милијаш: Побјегао сам из Легије због Звезде!
Он је у зиму 2005. године одустао од много већег трансфера и потписао за клуб са 'Маракане', који је у том тренутку славио велику победу над Ромом у Лиги Европе.

"То је била последња утакмица коју сам гледао као навијач, сутрадан или два дана сам потписао за Звезду. Меч са Ромом је много утицао на мене, знам да сам одбио неке понуде које су биле много боље. Одбио сам много ствари због доласка у Звезду", рекао је Милијаш гостујући у емисији "150 минута" на телевизији "Прва".

Везиста 'црвено-белих' открио је детаље трансфера који је пропао због једног позива тадашњег председника Драгана Стојковића Пиксија.

"Био сам у Варшави и већ се сликао са дресом Легије. Баш у том тренутку ме је звао Драган Стојковић и рекао за интересовање Звезде. Тада сам морао да лажем људе који су ме дочекали да ми не одговара стадион, да ми се не допада терен, како бих се што пре вратио у Београд. Мој тадашњи менаџер ме је убеђивао да останен и да је то најбоља опција, али ја сам желео да се вратим и буквално сам побегао из Легије због Црвене звезде".

За крај, истакао је да и даље има циљеве у каријери, иако је највећи сан одавно испунио.

"Сан ми се испунио, играо сам за Звезду јер сам навијао за 'црвено-беле'. Желео сам да играм за репрезентацију, био сам на Светском првенству са Србијом и тај сан сам остварио. Сада сам овде, и даље играм, али сам код своје куће и лепо ми је", закључио је Милијаш.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар