Milijaš: Pobjegao sam iz Legije zbog Zvezde!

Nenad Milijaš, fudbaler Crvene zvezde, otkrio je u emisiji "150 minuta" kako je pre više od 10 godina došao u Crvenu zvezdu iz Zemuna.

Fudbal 08.09.2017 | 17:00
Milijaš: Pobjegao sam iz Legije zbog Zvezde!
On je u zimu 2005. godine odustao od mnogo većeg transfera i potpisao za klub sa 'Marakane', koji je u tom trenutku slavio veliku pobedu nad Romom u Ligi Evrope.

"To je bila poslednja utakmica koju sam gledao kao navijač, sutradan ili dva dana sam potpisao za Zvezdu. Meč sa Romom je mnogo uticao na mene, znam da sam odbio neke ponude koje su bile mnogo bolje. Odbio sam mnogo stvari zbog dolaska u Zvezdu", rekao je Milijaš gostujući u emisiji "150 minuta" na televiziji "Prva".

Vezista 'crveno-belih' otkrio je detalje transfera koji je propao zbog jednog poziva tadašnjeg predsednika Dragana Stojkovića Piksija.

"Bio sam u Varšavi i već se slikao sa dresom Legije. Baš u tom trenutku me je zvao Dragan Stojković i rekao za interesovanje Zvezde. Tada sam morao da lažem ljude koji su me dočekali da mi ne odgovara stadion, da mi se ne dopada teren, kako bih se što pre vratio u Beograd. Moj tadašnji menadžer me je ubeđivao da ostanen i da je to najbolja opcija, ali ja sam želeo da se vratim i bukvalno sam pobegao iz Legije zbog Crvene zvezde".

Za kraj, istakao je da i dalje ima ciljeve u karijeri, iako je najveći san odavno ispunio.

"San mi se ispunio, igrao sam za Zvezdu jer sam navijao za 'crveno-bele'. Želeo sam da igram za reprezentaciju, bio sam na Svetskom prvenstvu sa Srbijom i taj san sam ostvario. Sada sam ovde, i dalje igram, ali sam kod svoje kuće i lepo mi je", zaključio je Milijaš.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar