Јовић: Након Русије смо цијелу ноћ анализирали грешке!

Плејмејкер Србије Стефан Јовић истакао је добру реакцију после пораза од Русије као кључан детаљ досадашњег дела Евробаскета.

Кошарка 06.09.2017 | 15:30
Јовић: Након Русије смо цијелу ноћ анализирали грешке!
"Орлови" су након неуспеха у другом колу надиграли домаћина Турску, а потом и Велику Британију, па пред последње коло имају учинак 3-1 и боре се за прво место.

“Одрадили смо сјајан посао у првим утакмицама имамо добар скор. Најбитније је што смо добро реаговали после Русије. Били смо много нервозни и превише обраћали пажње на судије. Добро смо рааговали против Турске пред њиховим навијачим. Против Велике Британије је била резултатски лакша утакмица али знамо сви како је ВБ играла до сада. Сада имамо дан одмора, желимо да добијемо Белгију, па онда да видимо са које ћемо позиције да идемо даље“, каже Јовић. 

Селектор Александар Ђорђевић је после победе над Турском истакао да је врло битно да играчи буду максимално концентрисани пред завршницу групне фазе, што укључује и „искључивање“ друштвених мрежа. 

“Први пут сам се синоћ (уторак) сусрео с тим калкулациијама причајући са медијима (“То, то“, тихо добацује селектор на ту изјаву, прим. аут). Што се тиче друштвених мрежа само се захвалим пријатељима на честиткама, а онда се одмах забораве те ствари јер немамо времена. Максимално смо фокусирани на оно што нам следи, сваку наредну обавезу, утакмицу, састанак, нема времена за мреже. Комуницирамо између нас, после Русије смо остали дубоко у ноћ и причали шта треба да радимо, шта да поправимо, у чему смо грешили. У слободно време гледамо снимке и детаље наше игре“, истакао је плејмејкер Србије. 

“Орлови“ последњи меч групне фазе играју у четвртак од 16:15 против Белгије.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар