Jović: Nakon Rusije smo cijelu noć analizirali greške!

Plejmejker Srbije Stefan Jović istakao je dobru reakciju posle poraza od Rusije kao ključan detalj dosadašnjeg dela Evrobasketa.

Košarka 06.09.2017 | 15:30
Jović: Nakon Rusije smo cijelu noć analizirali greške!
"Orlovi" su nakon neuspeha u drugom kolu nadigrali domaćina Tursku, a potom i Veliku Britaniju, pa pred poslednje kolo imaju učinak 3-1 i bore se za prvo mesto.

“Odradili smo sjajan posao u prvim utakmicama imamo dobar skor. Najbitnije je što smo dobro reagovali posle Rusije. Bili smo mnogo nervozni i previše obraćali pažnje na sudije. Dobro smo raagovali protiv Turske pred njihovim navijačim. Protiv Velike Britanije je bila rezultatski lakša utakmica ali znamo svi kako je VB igrala do sada. Sada imamo dan odmora, želimo da dobijemo Belgiju, pa onda da vidimo sa koje ćemo pozicije da idemo dalje“, kaže Jović. 

Selektor Aleksandar Đorđević je posle pobede nad Turskom istakao da je vrlo bitno da igrači budu maksimalno koncentrisani pred završnicu grupne faze, što uključuje i „isključivanje“ društvenih mreža. 

“Prvi put sam se sinoć (utorak) susreo s tim kalkulaciijama pričajući sa medijima (“To, to“, tiho dobacuje selektor na tu izjavu, prim. aut). Što se tiče društvenih mreža samo se zahvalim prijateljima na čestitkama, a onda se odmah zaborave te stvari jer nemamo vremena. Maksimalno smo fokusirani na ono što nam sledi, svaku narednu obavezu, utakmicu, sastanak, nema vremena za mreže. Komuniciramo između nas, posle Rusije smo ostali duboko u noć i pričali šta treba da radimo, šta da popravimo, u čemu smo grešili. U slobodno vreme gledamo snimke i detalje naše igre“, istakao je plejmejker Srbije. 

“Orlovi“ poslednji meč grupne faze igraju u četvrtak od 16:15 protiv Belgije.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar