СП: Срби и Нијемци, Енглези, Шпанци…

Орлови стали уз раме фудбалским велесилама!

Фудбал 06.09.2017 | 11:15
СП: Срби и Нијемци, Енглези, Шпанци…
Србија је на корак од пласмана на Мундијал, Орлови су у одбраном друштву. Срски национални тим се налази у групи од седам селекција у квалификацијама за Светско првенство које нису доживеле пораз. У питању је шест лидера група, док је као другопласирани залутао само Велс, али селекција Криса Колмена има чак пет ремија у досадашњих осам кола.

Муслинов тим стао је уз раме велесилама као што су Немачка (свих осам победа), Енглеска (шест победа и два ремија) и Шпанија (седам победа и један реми), односно снажим селекцијама као што су Белгија (седам победа и један реми) и Швајцарска (седам победа и реми). Таквим учинком се не могу похвалити остали лидери у својим групама као што су Француска, Пољска и Хрватска.

Србија је у Даблину дошла до петог славља у Групи Д и два кола пре краја квалификација има чак четири бода више од другопласираног Велса, што значи да је једна победа дели од пласмана на највећу смотру светског фудбала.

У овом тренутку пласман на Мундијал обезбедила је само селекција Белгије, али ће јој се већ почетком октобра придружити и велики број поменутих селекција. Међу њима ће извесно бити и селекција Србије.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар