Партизан - списак играча за ЛЕ...

Пет нових играча, Ђукић бројао до 27! Пријављене све новајлије, нема Саше Марјановића, Ел Мунира и голмана Стевановића.

Фудбал 05.09.2017 | 20:45
Партизан - списак играча за ЛЕ...
Партизан напада пролеће у Лиги Европе знатно појачан у односу на тим који је изборио пласман у групну фазу. Црно-бели су, после елиминације Видеотона, довели четворицу нових играча и све су их пријавили за такмичење у другом по важности УЕФА купу.

У односу на последњи списак, нова имена на листи лиценцираних играча, у Нион послата беловремено (рок био до 1. септембар), су штопер Милан Митровић, леви бек Немања Антонов, крилни везиста Зоран Бамби Тошић и нападач Огњен Ожеговић.

Њима је придодат још један шпиц, Теофилус Соломон, ангажован пред бараж са мађарским представником, али како је тад на списак могло да се допише само једно ново име у Хумској 1 су одлучили да то буде Владимир Стојковић, а да Нигеријац сачека ову фазу такмичења, што је и потврђено, званичном објавом на сајту Европске куће фудбала.

Гледајући списак играча регистрованих за мечеве квалификација за Лигу шампиона и Лигу Европе, Партизан је одлучио да за утакмице групне фазе не лиценцира голмана Немању Стевановића, левог бека Мохамеда ел Монира, док је највеће изненађење што уопште не рачуна на везисту Сашу Марјановића. Ван списка је и Ален Стевановић, чији је статус у овом тренутку нејасан, пошто му је пропао трансфер у Левски.

Као и за квалификационе утакмице, нападач Владимир Ђилас и голман Ђорђе Лазовић (под уговором са Партизаном) нису успели да убеде шефа стручног штаба Мирослава Ђукића да их пријави за мечеве групне фазе Лиге Европе.

Првак Србије такмичење у Групи Б Лиге Европе отвара 14. септембра гостовањем у Берну против Јанг Бојса, док први меч на свом терену (додуше, без присуства публике због казне УЕФА) игра 28. септембра са кијевским Динамом.

Партизанова листа за Лигу Европе:

Голмани: Филип Кљајић, Марко Јовичић, Владимир Стојковић;

Дефанзивци: Мирослав Вулићевић, Страхиња Бошњак, Лазар Ћирковић, Светозар Марковић, Бојан Остојић, Немања Г. Милетић, Милан Митровић, Немања Антонов, Немања Р. Милетић;

Везисти: Зоран Тошић, Марко Јанковић, Петар Ђуричковић, Сејдуба Сума, Марко Јевтовић, Саша Илић, Ервертон Луиз, Небојша Косовић, Милан Радин, Данило Пантић;

Нападачи: Леандре Тавамба, Душан Влаховић, Огњен Ожеговић, Теофилус Соломон и Ђорђе Јовановић.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар спорт

Коментари / 0

Оставите коментар