Partizan - spisak igrača za LE...

Pet novih igrača, Đukić brojao do 27! Prijavljene sve novajlije, nema Saše Marjanovića, El Munira i golmana Stevanovića.

Fudbal 05.09.2017 | 20:45
Partizan - spisak igrača za LE...
Partizan napada proleće u Ligi Evrope znatno pojačan u odnosu na tim koji je izborio plasman u grupnu fazu. Crno-beli su, posle eliminacije Videotona, doveli četvoricu novih igrača i sve su ih prijavili za takmičenje u drugom po važnosti UEFA kupu.

U odnosu na poslednji spisak, nova imena na listi licenciranih igrača, u Nion poslata belovremeno (rok bio do 1. septembar), su štoper Milan Mitrović, levi bek Nemanja Antonov, krilni vezista Zoran Bambi Tošić i napadač Ognjen Ožegović.

Njima je pridodat još jedan špic, Teofilus Solomon, angažovan pred baraž sa mađarskim predstavnikom, ali kako je tad na spisak moglo da se dopiše samo jedno novo ime u Humskoj 1 su odlučili da to bude Vladimir Stojković, a da Nigerijac sačeka ovu fazu takmičenja, što je i potvrđeno, zvaničnom objavom na sajtu Evropske kuće fudbala.

Gledajući spisak igrača registrovanih za mečeve kvalifikacija za Ligu šampiona i Ligu Evrope, Partizan je odlučio da za utakmice grupne faze ne licencira golmana Nemanju Stevanovića, levog beka Mohameda el Monira, dok je najveće iznenađenje što uopšte ne računa na vezistu Sašu Marjanovića. Van spiska je i Alen Stevanović, čiji je status u ovom trenutku nejasan, pošto mu je propao transfer u Levski.

Kao i za kvalifikacione utakmice, napadač Vladimir Đilas i golman Đorđe Lazović (pod ugovorom sa Partizanom) nisu uspeli da ubede šefa stručnog štaba Miroslava Đukića da ih prijavi za mečeve grupne faze Lige Evrope.

Prvak Srbije takmičenje u Grupi B Lige Evrope otvara 14. septembra gostovanjem u Bernu protiv Jang Bojsa, dok prvi meč na svom terenu (doduše, bez prisustva publike zbog kazne UEFA) igra 28. septembra sa kijevskim Dinamom.

Partizanova lista za Ligu Evrope:

Golmani: Filip Kljajić, Marko Jovičić, Vladimir Stojković;

Defanzivci: Miroslav Vulićević, Strahinja Bošnjak, Lazar Ćirković, Svetozar Marković, Bojan Ostojić, Nemanja G. Miletić, Milan Mitrović, Nemanja Antonov, Nemanja R. Miletić;

Vezisti: Zoran Tošić, Marko Janković, Petar Đuričković, Sejduba Suma, Marko Jevtović, Saša Ilić, Erverton Luiz, Nebojša Kosović, Milan Radin, Danilo Pantić;

Napadači: Leandre Tavamba, Dušan Vlahović, Ognjen Ožegović, Teofilus Solomon i Đorđe Jovanović.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star sport

Komentari / 0

Ostavite komentar