Звезда појачала конкуренцију у нападу - младим Семберцем!

Два хет-трика у прва два кола омладинског првенства лансирала су Дејана Јовељића међу првотимце Црвене звезде.  Време је за Дејана Јовељића! Омладинску конкуренцију је прерастао.

Фудбал 06.09.2017 | 15:00
Звезда појачала конкуренцију у нападу - младим Семберцем!
Речено - учињено.

Као што су најавили у Црвеној звезди, омладинац Дејан Јовељић прикључен је тренинзима првог тима и конкурисаће Ричмонду Боаћију и Александру Пешићу у борби за минутажу.

Два хет-трика у прве две утакмице омладинског шампионата убразили су пут 19-годишњег нападача, као и одлазак Вање Вучићевића на позајмицу у Борац из Чачка.

Дечаку из Бијељине ово неће бити први пут да тренира са сениорима, а видећемо колико ће поверења имати у њега тренер Владан Милојевић.

"Као члан првог тима, Дејан ће равноправно конкурисати за место на терену уз своје старије саиграче", наводи се у саопштењу црвено-белих.

Најавили смо још пре две недеље, а сада се и обистинило: Дејан Јовељић је после још неколико убедљивих партија на омладинском нивоу прекомандован у први тим Црвене звезде.

Простор за 18-годишњег нападача отворио се после одласка Вање Вучићевића на позајмицу у чачански Борац, па ће Јовељић (класа 1999) сада бити трећи Звездин шпиц изаРичмонда Боаћија и Александра Пешића.

Тек да подсетимо, Јовељић је у две прве утакмице у Омладинској лиги Србије постигао два хет-трика, односно укупно шест голова. Имао је запажену ролу играјући за репрезентацију на турниру Стеван Ћеле Вилотић, пошто је у финалу са Израелом ушао са клупе у 70. минуту и са два поготка Орлићима донео победу од 3:1.

Омладинску конкуренцију одавно је прерастао. Време је да се покаже на сениорској сцени. 

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Звјездас

07.09.2017 13:45

сретно брате и да помогнеш нашој звезди а ти у врх.

ОДГОВОРИТЕ