Zvezda pojačala konkurenciju u napadu - mladim Sembercem!

Dva het-trika u prva dva kola omladinskog prvenstva lansirala su Dejana Joveljića među prvotimce Crvene zvezde.  Vreme je za Dejana Joveljića! Omladinsku konkurenciju je prerastao.

Fudbal 06.09.2017 | 15:00
Zvezda pojačala konkurenciju u napadu - mladim Sembercem!
Rečeno - učinjeno.

Kao što su najavili u Crvenoj zvezdi, omladinac Dejan Joveljić priključen je treninzima prvog tima i konkurisaće Ričmondu Boaćiju i Aleksandru Pešiću u borbi za minutažu.

Dva het-trika u prve dve utakmice omladinskog šampionata ubrazili su put 19-godišnjeg napadača, kao i odlazak Vanje Vučićevića na pozajmicu u Borac iz Čačka.

Dečaku iz Bijeljine ovo neće biti prvi put da trenira sa seniorima, a videćemo koliko će poverenja imati u njega trener Vladan Milojević.

"Kao član prvog tima, Dejan će ravnopravno konkurisati za mesto na terenu uz svoje starije saigrače", navodi se u saopštenju crveno-belih.

Najavili smo još pre dve nedelje, a sada se i obistinilo: Dejan Joveljić je posle još nekoliko ubedljivih partija na omladinskom nivou prekomandovan u prvi tim Crvene zvezde.

Prostor za 18-godišnjeg napadača otvorio se posle odlaska Vanje Vučićevića na pozajmicu u čačanski Borac, pa će Joveljić (klasa 1999) sada biti treći Zvezdin špic izaRičmonda Boaćija i Aleksandra Pešića.

Tek da podsetimo, Joveljić je u dve prve utakmice u Omladinskoj ligi Srbije postigao dva het-trika, odnosno ukupno šest golova. Imao je zapaženu rolu igrajući za reprezentaciju na turniru Stevan Ćele Vilotić, pošto je u finalu sa Izraelom ušao sa klupe u 70. minutu i sa dva pogotka Orlićima doneo pobedu od 3:1.

Omladinsku konkurenciju odavno je prerastao. Vreme je da se pokaže na seniorskoj sceni. 

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Zvjezdas

07.09.2017 13:45

sretno brate i da pomogneš našoj zvezdi a ti u vrh.

ODGOVORITE