Шаровић за нови пут БиХ и Србије

Министар спољне трговине и економских односа БиХ Мирко Шаровић изјавио је да ће чланови Савјета министара приликом посјете предсједника Србије Александра Вучића са делегацијом Владе Србије разговарати о транспортној и другој инфраструктури, економским питањима и трговини.

Босна и Херцеговина 05.09.2017 | 15:36
Шаровић за нови пут БиХ и Србије
"Заговорник сам развоја транспортне и сваке друге инфраструктуре јер је то препрека динамичнијем развоју економских односа и трговине. Очекујем да ће међусобна размјена у наредној години достићи двије милијарде КМ", рекао је Шаровић новинарима у Сарајеву.

Он каже да би Вучићева посјета требало да буде прекретница, за нови пут у односима БиХ и Србије.

Вучић долази у дводневну посјету БиХ 7. и 8. септембра.

(БН)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Име

05.09.2017 15:24

Саровиц, мектиц, пандуревиц кад би основали своју странку развалили би на изборима. Једини политицари из БиХ Србског дијела који не везу чамце за било кога. Него раде онако како треба. За добробит свих нас. Федерација је десна нога . РС је лијева . И само са те двије ноге мозе се напријед. Ко то не конта нек попуши оно између.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сале

06.09.2017 00:53

Свака ти част на коментару људино !!!

Name

коста

05.09.2017 18:04

А сто сад промјени идеју о новом путу свиле? бас му је супер замисао била да нам пласира кинеску робу која је лоса копија западне робе. то је бас супер било са кинезима они су наса будуцност и перспектива као и турци и њихова производња. насим кредитима које добијамо од ММФ треба и даље да подстицемо кинеску привреду као и турску и остале...

ОДГОВОРИТЕ