Фудбалери Арсенала добили мејл од директора!

У петак у 10. 18 ујутро, сви играчи "тобџија" видели су у "инбоxу" поруку Ивана Газидиса.

Фудбал 06.09.2017 | 20:00
Фудбалери Арсенала добили мејл од директора!
У тек завршеном прелазном року, Арсенал је довео само двојицу играча - Асмира Колашинца за џабе и Александра Лаказета за 53 милиона евра. Са друге стране, клуб су напустили Алекс Окслејд Чемберлејн (Ливерпул, 38 милиона евра), Војћех Шченсни (Јувентус, 12,2 милиона), Габријел Паулиста (Валенсија 11 милиона), Киран Гибс (Вест Бром, 7,5 милиона), Јаја Саного (Тулуз, слободан играч)...

Док су менаџер "тобџија" Арсен Венгер и спортски сектор покушавали да за 100 милиона доведу везисту Монака Томаса Лемара, пажљиво се ишчекивао епилог преговора са Манчестер ситијем, који је нудио велики новац (60 милиона, уз гарантоване додатке) за Алексиса Санчеза.

Чилеанац је ипак остао у клубу и био један од играча који су наступили у тешком поразу од Ливерпула уочи паузе (0:4).

Иако се очекивало да руководство клуба реагује на тај неуспех и жесток шамар, Арсенал је остао тих, уверен да је добро пословао. Извршни директор клуба Иван Газидис тим поводом је послао мејл играчима, чији су садржај сазнали енглески новинари.

"Газидис је фудбалерима и члановима стручног штаба поручио да је прелазни рок био добар за Арсенал и да је ојачао његов састав, који сада може да се бори за титулу Премијер лиге. Такође, рекао им је да је чување Алексиса Санчеза и Месута Озила у екипи била 'јасна порука клупске амбиције", објавили су острвски медији.

Играчи су добили мејл у петак у 10.18 часова ујутро.

"Газидис им је написао да су негативни коментари Арсеналовог прелазног рока били последица 'неприхватљивог' наступа на Енфилду. Такође, поручио је да резултати утичу на комплетну слику и да би добар резултат против Ливерпула учинио да прелазни рок изгледа много боље", такође је објашњено.

"Лоше смо почели сезону (победа и два пораза), али имамо квалитет да направимо заокрет и да се боримо за титулу. Време је да се посветимо ономе што је најважније - фудбалу", очигледан је став руководства троструког шампиона Премијер лиге.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар