Fudbaleri Arsenala dobili mejl od direktora!

U petak u 10. 18 ujutro, svi igrači "tobdžija" videli su u "inboxu" poruku Ivana Gazidisa.

Fudbal 06.09.2017 | 20:00
Fudbaleri Arsenala dobili mejl od direktora!
U tek završenom prelaznom roku, Arsenal je doveo samo dvojicu igrača - Asmira Kolašinca za džabe i Aleksandra Lakazeta za 53 miliona evra. Sa druge strane, klub su napustili Aleks Okslejd Čemberlejn (Liverpul, 38 miliona evra), Vojćeh Ščensni (Juventus, 12,2 miliona), Gabrijel Paulista (Valensija 11 miliona), Kiran Gibs (Vest Brom, 7,5 miliona), Jaja Sanogo (Tuluz, slobodan igrač)...

Dok su menadžer "tobdžija" Arsen Venger i sportski sektor pokušavali da za 100 miliona dovedu vezistu Monaka Tomasa Lemara, pažljivo se iščekivao epilog pregovora sa Mančester sitijem, koji je nudio veliki novac (60 miliona, uz garantovane dodatke) za Aleksisa Sančeza.

Čileanac je ipak ostao u klubu i bio jedan od igrača koji su nastupili u teškom porazu od Liverpula uoči pauze (0:4).

Iako se očekivalo da rukovodstvo kluba reaguje na taj neuspeh i žestok šamar, Arsenal je ostao tih, uveren da je dobro poslovao. Izvršni direktor kluba Ivan Gazidis tim povodom je poslao mejl igračima, čiji su sadržaj saznali engleski novinari.

"Gazidis je fudbalerima i članovima stručnog štaba poručio da je prelazni rok bio dobar za Arsenal i da je ojačao njegov sastav, koji sada može da se bori za titulu Premijer lige. Takođe, rekao im je da je čuvanje Aleksisa Sančeza i Mesuta Ozila u ekipi bila 'jasna poruka klupske ambicije", objavili su ostrvski mediji.

Igrači su dobili mejl u petak u 10.18 časova ujutro.

"Gazidis im je napisao da su negativni komentari Arsenalovog prelaznog roka bili posledica 'neprihvatljivog' nastupa na Enfildu. Takođe, poručio je da rezultati utiču na kompletnu sliku i da bi dobar rezultat protiv Liverpula učinio da prelazni rok izgleda mnogo bolje", takođe je objašnjeno.

"Loše smo počeli sezonu (pobeda i dva poraza), ali imamo kvalitet da napravimo zaokret i da se borimo za titulu. Vreme je da se posvetimo onome što je najvažnije - fudbalu", očigledan je stav rukovodstva trostrukog šampiona Premijer lige.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar