У току потрага за Сејфовићем

Полиција још није пронашла Амела Сејфовића који је у недјељу побјегао из Казнено-поправног завода у Сарајеву, те је потрага и даље у току, речено је у Министарству унутрашњих послова Кантона Сарајево.

Босна и Херцеговина 05.09.2017 | 11:39
У току потрага за Сејфовићем
О том случају информисане су све полицијске структуре у држави које помажу при проналаску Сејфовића.
 
Полиција моли и грађане да пријаве сваку информацију коју имају о осумњиченом. Према опису с потјернице, Сејфовић је висине око 190 центиметара, крупне тјелесне грађе, тежине око 110 килограма, дуже зализане косе коју веже у реп.
 
Сејфовић је био оптужен за покушај убиства Давора Милића 2009. године, за оштећење туђе ствари 2013. те за пљачку Раиффеисен банке у сарајевском насељу Илиџа 2015. године када је погинуо бициклист.

Извор: Фена

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

тако је

05.09.2017 09:45

Полиција ће бити плаћена а грађани ће изршавати хватање криминалаца. Тј ми ћемо и плаћати и хватати. Што га нису чували него сада утврђују ко је од полицајаца саучесник у бјекству.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гараво

05.09.2017 14:53

Овај да је побјегао у њемацкој сто је немогуце апсолутно,али ипак рецимо да јесте ухапсили би га за седам минута.Наса сиротиња нема горива,ако поцне бјезати,амел немају да га стигну угасице им се слузбена возила на путу..хаахахахахахаах

ОДГОВОРИТЕ