U toku potraga za Sejfovićem

Policija još nije pronašla Amela Sejfovića koji je u nedjelju pobjegao iz Kazneno-popravnog zavoda u Sarajevu, te je potraga i dalje u toku, rečeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Bosna i Hercegovina 05.09.2017 | 11:39
U toku potraga za Sejfovićem
O tom slučaju informisane su sve policijske strukture u državi koje pomažu pri pronalasku Sejfovića.
 
Policija moli i građane da prijave svaku informaciju koju imaju o osumnjičenom. Prema opisu s potjernice, Sejfović je visine oko 190 centimetara, krupne tjelesne građe, težine oko 110 kilograma, duže zalizane kose koju veže u rep.
 
Sejfović je bio optužen za pokušaj ubistva Davora Milića 2009. godine, za oštećenje tuđe stvari 2013. te za pljačku Raiffeisen banke u sarajevskom naselju Ilidža 2015. godine kada je poginuo biciklist.

Izvor: Fena

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

tako je

05.09.2017 09:45

Policija će biti plaćena a građani će izršavati hvatanje kriminalaca. Tj mi ćemo i plaćati i hvatati. Što ga nisu čuvali nego sada utvrđuju ko je od policajaca saučesnik u bjekstvu.

ODGOVORITE
Name

Garavo

05.09.2017 14:53

Ovaj da je pobjegao u njemackoj sto je nemoguce apsolutno,ali ipak recimo da jeste uhapsili bi ga za sedam minuta.Nasa sirotinja nema goriva,ako pocne bjezati,amel nemaju da ga stignu ugasice im se sluzbena vozila na putu..haahahahahahaah

ODGOVORITE