Пјевачица: Молим вас, спасите ме!

У животу пјевачице одиграва се права драма.

Забава 05.09.2017 | 08:15
Пјевачица: Молим вас, спасите ме!
Рада Манојловић редовно се контролише код љекара, чак и вади крв на сваких 6 мјесеци будући да је свјесна да има генетске предиспозиције за малигнитет јер јој је мајка, нажалост веома млада преминула од рака грлића материце.

Рада се већ годинама уназад редовно контролише, али посљедњи налази које је урадила прије пар недјеља били су јако лоши. Седиментација јој је знатно виша од дозвољене, што је било довољно да пјевачицу преплаши, преноси Сцандал.



Одмах је од љекара тражила да јој ураде и све тумор маркере. Увјерила се да јој је организам послао јасну поруку да нешто није како треба и да под хитно мора да предузме драстичне кораке.

На срећу, код Раде је исти случај као и код Лепе Брене, о чему је Брена отворено причала за медије у циљу да наговори жене да се редовно контролишу. Рада још увек није у стадијуму опасности по живот, али спада у ризичну групу жена које су на корак од обољења. Љекари су покушали да јој објасне да не треба да паничи, али она је кукала:

''Молим вас, спасите ме да не умрем!''

Одмах је захтијевала да јој се закаже магнетна резонанца. Док чека резултате Рада је већ почела здравије да се храни, да више спава и одлучила је да се не нервира јер је свјесна да јој је организам склон да лако оболи од малигних тумора.

Консултоваће се са најбољим љекарима и са Лепом Бреном, али сви чврсто вјерују да ће бити у реду.

Извор: Ало

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

055

05.09.2017 06:37

о боже свашта,а нашла да то буде хигјенски.право!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Екрем

05.09.2017 06:53

Ходзе це њу спасити,она прелази у Ислам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

05.09.2017 08:19

Ето вам је свакако се упрљала...

Name

ре екрем

05.09.2017 08:27

Лазни Екреме, изгледа да је Ходза и тебе спасио! Боље би било, да ти је Ходза мало висе памети дао, да не лупетас глупости.

Name

Идиоти

05.09.2017 08:45

Боже идиотска прва два коментара.

ОДГОВОРИТЕ