Pjevačica: Molim vas, spasite me!

U životu pjevačice odigrava se prava drama.

Zabava 05.09.2017 | 08:15
Pjevačica: Molim vas, spasite me!
Rada Manojlović redovno se kontroliše kod ljekara, čak i vadi krv na svakih 6 mjeseci budući da je svjesna da ima genetske predispozicije za malignitet jer joj je majka, nažalost veoma mlada preminula od raka grlića materice.

Rada se već godinama unazad redovno kontroliše, ali posljednji nalazi koje je uradila prije par nedjelja bili su jako loši. Sedimentacija joj je znatno viša od dozvoljene, što je bilo dovoljno da pjevačicu preplaši, prenosi Scandal.



Odmah je od ljekara tražila da joj urade i sve tumor markere. Uvjerila se da joj je organizam poslao jasnu poruku da nešto nije kako treba i da pod hitno mora da preduzme drastične korake.

Na sreću, kod Rade je isti slučaj kao i kod Lepe Brene, o čemu je Brena otvoreno pričala za medije u cilju da nagovori žene da se redovno kontrolišu. Rada još uvek nije u stadijumu opasnosti po život, ali spada u rizičnu grupu žena koje su na korak od oboljenja. Ljekari su pokušali da joj objasne da ne treba da paniči, ali ona je kukala:

''Molim vas, spasite me da ne umrem!''

Odmah je zahtijevala da joj se zakaže magnetna rezonanca. Dok čeka rezultate Rada je već počela zdravije da se hrani, da više spava i odlučila je da se ne nervira jer je svjesna da joj je organizam sklon da lako oboli od malignih tumora.

Konsultovaće se sa najboljim ljekarima i sa Lepom Brenom, ali svi čvrsto vjeruju da će biti u redu.

Izvor: Alo

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

055

05.09.2017 06:37

o bože svašta,a našla da to bude higjenski.pravo!!!

ODGOVORITE
Name

Ekrem

05.09.2017 06:53

Hodze ce nju spasiti,ona prelazi u Islam.

ODGOVORITE
Name

re

05.09.2017 08:19

Eto vam je svakako se uprljala...

Name

re ekrem

05.09.2017 08:27

Lazni Ekreme, izgleda da je Hodza i tebe spasio! Bolje bi bilo, da ti je Hodza malo vise pameti dao, da ne lupetas gluposti.

Name

Idioti

05.09.2017 08:45

Bože idiotska prva dva komentara.

ODGOVORITE