Мушкарцу кобан био секс у троје

Београђанин М. С. (56) преминуо је од срца, али под околностима својственим правом филмском трилеру.

Забава 04.09.2017 | 21:51
Мушкарцу кобан био секс у троје
Наиме, пре неколико дана зазвонио је телефон у Хитној помоћи, јавио се оператер, а са друге стране везе зачуо се женски глас. Пријава је звучала као тежак инфаркт и екипа је одмах послата на терен.

- Било је око два сата после поноћи. Јавила се жена и рекла да је њеном супругу позлило и да је без свести. Дежурни лекари су се одмах упутили на адресу. Тамо су их дочекале две прилично успаничене госпође у раним четрдесетим годинама. Испричале су шта се догодило. Према њиховим речима, човек је изненада почео да се тресе, ухватио се за груди и срушио. Лекари су урадили све што су могли на месту, а затим су пацијента хитно превезли у Ургентни центар - наводи саговорник.

У пратњи возила Хитне биле су обе жене. Представиле су се као супруга и сестра и биле, према речима саговорника, забринуте и у шоку. Сви заједно стигли су у Ургентни центар, где је почела борба за живот средовечног Београђанина.

- Лекари су више пута покушали реанимацију, али је ситуација била веома тешка. Борили су се за његов живот, али нису успели да га спасу. Пацијент је умро нешто пред зору - каже извор.

Запослени у Ургентном центру су позвали супругу и сестру које су све време чекале на ходнику. Саопштиле су им да човеку спаса није било, изјавили им саучешће. Оне су плакале, па су се некако смириле, а тек потом је уследио прави шок.

- Спремили смо умрлицу коју мора да потпише неко од родбине. Понудили смо двема госпођама да потпишу, али су оне то одбиле, јер, како су нешто касније објасниле - нису у сродству с преминулим! Збуњено смо се погледали, никоме ништа није било јасно", прича саговорник.

Истина је била сасвим другачија
- Две жене су коначно признале једној сестри из медицинске екипе да су са покојним М.С. биле у некој врсти љубавне везе која је трајала пет дана. Они су те ноћи, као и више пута претходних дана, сви заједно имали сексуалне односе. Током једног таквог М.С. је позлило и спаса му није било. Сви смо били у потпуном шоку када смо сазнали праву истину - прича извор.

Права породица покојног М.С. обавештена је о његовој смрти тек ујутро. Његова сестра, али овог пута права, дошла је да идентификује преминулог, преузме тело и потпише умрлицу.

Умирао, а због кокаина имао ерекцију
Одмах по доласку у Ургентни центар доктори су посумњали да је М.С. користио неки од јачих сексуалних стимуланса, попут "вијагре", с обзиром на то да је био у веома тешком стању, али је имао ерекцију!

Због необичних околности смрти наложено је да буде урађена обдукција, а резултати су показали да је М.С. користио кокаин, који је, између осталог, и јак сексуални стимуланс и који је један од узрока јаког инфаркта.

(Ало)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

мили

04.09.2017 22:33

Не зали јунаце, све у свему лијепа смрт ако се тако мозе реци

ОДГОВОРИТЕ