Muškarcu koban bio seks u troje

Beograđanin M. S. (56) preminuo je od srca, ali pod okolnostima svojstvenim pravom filmskom trileru.

Zabava 04.09.2017 | 21:51
Muškarcu koban bio seks u troje
Naime, pre nekoliko dana zazvonio je telefon u Hitnoj pomoći, javio se operater, a sa druge strane veze začuo se ženski glas. Prijava je zvučala kao težak infarkt i ekipa je odmah poslata na teren.

- Bilo je oko dva sata posle ponoći. Javila se žena i rekla da je njenom suprugu pozlilo i da je bez svesti. Dežurni lekari su se odmah uputili na adresu. Tamo su ih dočekale dve prilično uspaničene gospođe u ranim četrdesetim godinama. Ispričale su šta se dogodilo. Prema njihovim rečima, čovek je iznenada počeo da se trese, uhvatio se za grudi i srušio. Lekari su uradili sve što su mogli na mestu, a zatim su pacijenta hitno prevezli u Urgentni centar - navodi sagovornik.

U pratnji vozila Hitne bile su obe žene. Predstavile su se kao supruga i sestra i bile, prema rečima sagovornika, zabrinute i u šoku. Svi zajedno stigli su u Urgentni centar, gde je počela borba za život sredovečnog Beograđanina.

- Lekari su više puta pokušali reanimaciju, ali je situacija bila veoma teška. Borili su se za njegov život, ali nisu uspeli da ga spasu. Pacijent je umro nešto pred zoru - kaže izvor.

Zaposleni u Urgentnom centru su pozvali suprugu i sestru koje su sve vreme čekale na hodniku. Saopštile su im da čoveku spasa nije bilo, izjavili im saučešće. One su plakale, pa su se nekako smirile, a tek potom je usledio pravi šok.

- Spremili smo umrlicu koju mora da potpiše neko od rodbine. Ponudili smo dvema gospođama da potpišu, ali su one to odbile, jer, kako su nešto kasnije objasnile - nisu u srodstvu s preminulim! Zbunjeno smo se pogledali, nikome ništa nije bilo jasno", priča sagovornik.

Istina je bila sasvim drugačija
- Dve žene su konačno priznale jednoj sestri iz medicinske ekipe da su sa pokojnim M.S. bile u nekoj vrsti ljubavne veze koja je trajala pet dana. Oni su te noći, kao i više puta prethodnih dana, svi zajedno imali seksualne odnose. Tokom jednog takvog M.S. je pozlilo i spasa mu nije bilo. Svi smo bili u potpunom šoku kada smo saznali pravu istinu - priča izvor.

Prava porodica pokojnog M.S. obaveštena je o njegovoj smrti tek ujutro. Njegova sestra, ali ovog puta prava, došla je da identifikuje preminulog, preuzme telo i potpiše umrlicu.

Umirao, a zbog kokaina imao erekciju
Odmah po dolasku u Urgentni centar doktori su posumnjali da je M.S. koristio neki od jačih seksualnih stimulansa, poput "vijagre", s obzirom na to da je bio u veoma teškom stanju, ali je imao erekciju!

Zbog neobičnih okolnosti smrti naloženo je da bude urađena obdukcija, a rezultati su pokazali da je M.S. koristio kokain, koji je, između ostalog, i jak seksualni stimulans i koji je jedan od uzroka jakog infarkta.

(Alo)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

mili

05.09.2017 00:33

Ne zali junace, sve u svemu lijepa smrt ako se tako moze reci

ODGOVORITE