Ален Стевановић пао на љекарским прегледима!

Ништа од трансфера у Левски! У Бугарску неће ни Никола Трујић.

Фудбал 06.09.2017 | 08:00
Ален Стевановић пао на љекарским прегледима!
Потрага Левског за крилом се наставља. Само сада без Србина на списку жеља. Јер ни Ален Стевановић ни Никола Трујић неће на крају завршити у Софији, иако су били две прве жеље италијанског стратега Делија Росија. Неће из потпуно различитих разлога.

Трујићеви су много лепши. Доскорашњи фудбалер Војводине је искористио продужени прелазни рок у Русији и себи обезбедио двогодишњи уговор у новом прволигашу Тосну.

Стевановић се са друге стране нашао у веома непријатној ситуацији, пошто није прошао лекарске прегледе у Бугарској. Слао га је Левски и код специјалисте у Немачку, али је тамо утврђено да се још није опоравио од тешке повреде задобијене још 4. марта у вечитом дербију са Црвеном звездом.

Да све буде још горе, Стевановић се већ договорио са Партизаном да му дају чисте папире како би могао да као слободан играч потражи нови клуб. Мислио је Ален да је већ решио питање новог ангажмана, али се нажалост трансфер у Левски изјаловио. За слободне играче додуше има још времена, али вест из Бугарске о стању његове повреде сигурно неће помоћи Стевановићу.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар