Alen Stevanović pao na ljekarskim pregledima!

Ništa od transfera u Levski! U Bugarsku neće ni Nikola Trujić.

Fudbal 06.09.2017 | 08:00
Alen Stevanović pao na ljekarskim pregledima!
Potraga Levskog za krilom se nastavlja. Samo sada bez Srbina na spisku želja. Jer ni Alen Stevanović ni Nikola Trujić neće na kraju završiti u Sofiji, iako su bili dve prve želje italijanskog stratega Delija Rosija. Neće iz potpuno različitih razloga.

Trujićevi su mnogo lepši. Doskorašnji fudbaler Vojvodine je iskoristio produženi prelazni rok u Rusiji i sebi obezbedio dvogodišnji ugovor u novom prvoligašu Tosnu.

Stevanović se sa druge strane našao u veoma neprijatnoj situaciji, pošto nije prošao lekarske preglede u Bugarskoj. Slao ga je Levski i kod specijaliste u Nemačku, ali je tamo utvrđeno da se još nije oporavio od teške povrede zadobijene još 4. marta u večitom derbiju sa Crvenom zvezdom.

Da sve bude još gore, Stevanović se već dogovorio sa Partizanom da mu daju čiste papire kako bi mogao da kao slobodan igrač potraži novi klub. Mislio je Alen da je već rešio pitanje novog angažmana, ali se nažalost transfer u Levski izjalovio. Za slobodne igrače doduše ima još vremena, ali vest iz Bugarske o stanju njegove povrede sigurno neće pomoći Stevanoviću.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar