Лукас због казне признао кривицу

Јавност увелико бруји о скандалу у који су умешани популарни фолкер и његова још увек законита супруга, а певач је отворио душу и навео зашто је у полицији потврдио да је физички насрнуо на мајку његовог детета.

Забава 04.09.2017 | 19:17
Лукас због казне признао кривицу
Аца Лукас је за Прву навео да је потписао споразум о признању кривице са Тужилаштвом, иако није нанео повреде Соњи Вуксановић, те је навео због чега је то урадио.

- Десет месеци условно на три године за насиље у породици. Такав је закон и ја се слажем са тим законом. Ја сам против насиља и никада у свом животу нисам ударио жену, као што ни сада нисам ударио, али једноставно је такав закон да када те неко пријави, ти готово мораш да идеш у истрагу месец дана, па онда из истраге покушај да докажеш да ти то ниси урадио. Ја заиста немам времена да идем 30 дана у истрагу - испричао је Вуксановић.

- Понуђено ми је да признам кривицу и да направим споразум који се састоји у томе да признаш кривицу и добијеш условно. Прво нисам могао да се саставим са причом у полицији. Питао сам их шта да признам јер је класична намештаљка. Једноставно сам због тог детета малолетног које не треба да трпи све то, једноставно сам преломио у својој глави и рекао: "Добро. Може. Признаћу. Осудите ме на то условно". Толико ми је све то мучно било и грозно, па сам отказао све приче које сам хтео да причам и све те бљувотине и све што сам хтео да изнесем на тој некој конференцији за штампу из неког беса да малтретирам то своје дете, јер ће то остати на неким Јутјуб каналима, да она то гледа... - закључио је Лукас, који је алудирао да се Соња бави проституцијом.

(Блиц)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

***

04.09.2017 17:47

Хајде Киме буди ,даса' испали једну на Лукаса...

ОДГОВОРИТЕ
Name

***

04.09.2017 17:50

Разведи се од Соње на фин нацин, а не да сваки дан прица има љути зацин...

ОДГОВОРИТЕ
Name

***

04.09.2017 18:09

Сваки дан нас краси неки цин, дал је Лукас или Ким...

Name

Аха

04.09.2017 20:02

Само да јос неко повјерује у ту твоју прицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мм

04.09.2017 20:14

А јесте зезао шашића а наби и њему рогове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аха

04.09.2017 21:27

Само да јос неко повјерује у ту твоју прицу

ОДГОВОРИТЕ