Lukas zbog kazne priznao krivicu

Javnost uveliko bruji o skandalu u koji su umešani popularni folker i njegova još uvek zakonita supruga, a pevač je otvorio dušu i naveo zašto je u policiji potvrdio da je fizički nasrnuo na majku njegovog deteta.

Zabava 04.09.2017 | 19:17
Lukas zbog kazne priznao krivicu
Aca Lukas je za Prvu naveo da je potpisao sporazum o priznanju krivice sa Tužilaštvom, iako nije naneo povrede Sonji Vuksanović, te je naveo zbog čega je to uradio.

- Deset meseci uslovno na tri godine za nasilje u porodici. Takav je zakon i ja se slažem sa tim zakonom. Ja sam protiv nasilja i nikada u svom životu nisam udario ženu, kao što ni sada nisam udario, ali jednostavno je takav zakon da kada te neko prijavi, ti gotovo moraš da ideš u istragu mesec dana, pa onda iz istrage pokušaj da dokažeš da ti to nisi uradio. Ja zaista nemam vremena da idem 30 dana u istragu - ispričao je Vuksanović.

- Ponuđeno mi je da priznam krivicu i da napravim sporazum koji se sastoji u tome da priznaš krivicu i dobiješ uslovno. Prvo nisam mogao da se sastavim sa pričom u policiji. Pitao sam ih šta da priznam jer je klasična nameštaljka. Jednostavno sam zbog tog deteta maloletnog koje ne treba da trpi sve to, jednostavno sam prelomio u svojoj glavi i rekao: "Dobro. Može. Priznaću. Osudite me na to uslovno". Toliko mi je sve to mučno bilo i grozno, pa sam otkazao sve priče koje sam hteo da pričam i sve te bljuvotine i sve što sam hteo da iznesem na toj nekoj konferenciji za štampu iz nekog besa da maltretiram to svoje dete, jer će to ostati na nekim Jutjub kanalima, da ona to gleda... - zaključio je Lukas, koji je aludirao da se Sonja bavi prostitucijom.

(Blic)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

***

04.09.2017 19:47

Hajde Kime budi ,dasa' ispali jednu na Lukasa...

ODGOVORITE
Name

***

04.09.2017 19:50

Razvedi se od Sonje na fin nacin, a ne da svaki dan prica ima ljuti zacin...

ODGOVORITE
Name

***

04.09.2017 20:09

Svaki dan nas krasi neki cin, dal je Lukas ili Kim...

Name

Aha

04.09.2017 22:02

Samo da jos neko povjeruje u tu tvoju pricu.

ODGOVORITE
Name

mm

04.09.2017 22:14

A jeste zezao šašića a nabi i njemu rogove.

ODGOVORITE
Name

Aha

04.09.2017 23:27

Samo da jos neko povjeruje u tu tvoju pricu

ODGOVORITE