Партизанове нове мете...!

Тандем репрезентативаца на списку жеља! Црно-бели желе да се ојачају на спољним позицијама.

Кошарка 06.09.2017 | 08:45
Партизанове нове мете...!
Новца за скупа појачања нема. План је направити језгро око двојице странаца, младих играча који би могли да представљају будућност клуба, али и пронаћи одговарајућа решења из окружења, која неће превише оптеретити Партизанов буџет. Управо у ову последњу ставку уклапају се Никола Павлићевић и Владимир Михаиловић.

Реч је о репрезентативцима Црне Горе, који се тренутно налазе на Првенству Европе (данас играју са Хрватском), а према писању подгоричке Побједе управо су њих двојица мете клуба из Хумске 1 и нопвог тренера Мирослава Муте Николића.

Побједа не процењује какве су шансе да се њихови трансфери реализују, али ова вест свакако голица машту Партизанових навијача у данима кад ваља правити тим за наредну такмичарску годину.

Павлићевић има 29 година, игра на позицији плејмејкера, сезону је завршио у мађарском Солноку, а претходно је играо за Сутјеску (три мандата), Ловћен, бечки Халман и љубљанску Олимпију. С друге стране, Михаиловић је бек, током каријере носио је дресове барског Морнара, подгоричке Будућности, данског Остендеа, те немачких клубова Тибинген, Вирцбург и Олденбург.

Партизан је засад довео Марка Пецарског, Александра Аранитовића, Обрада Томића, Аустралијанца Томаса Вилсона и Американца Најџела Вилијамс-Госа, ангажованог после повреде његовог сунардоника Ијана Бејкера (раскинут уговор), док Џејмс Скин није прошао лекарске прегледе, па је потпис „оборен“.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар