Partizanove nove mete...!

Tandem reprezentativaca na spisku želja! Crno-beli žele da se ojačaju na spoljnim pozicijama.

Košarka 06.09.2017 | 08:45
Partizanove nove mete...!
Novca za skupa pojačanja nema. Plan je napraviti jezgro oko dvojice stranaca, mladih igrača koji bi mogli da predstavljaju budućnost kluba, ali i pronaći odgovarajuća rešenja iz okruženja, koja neće previše opteretiti Partizanov budžet. Upravo u ovu poslednju stavku uklapaju se Nikola Pavlićević i Vladimir Mihailović.

Reč je o reprezentativcima Crne Gore, koji se trenutno nalaze na Prvenstvu Evrope (danas igraju sa Hrvatskom), a prema pisanju podgoričke Pobjede upravo su njih dvojica mete kluba iz Humske 1 i nopvog trenera Miroslava Mute Nikolića.

Pobjeda ne procenjuje kakve su šanse da se njihovi transferi realizuju, ali ova vest svakako golica maštu Partizanovih navijača u danima kad valja praviti tim za narednu takmičarsku godinu.

Pavlićević ima 29 godina, igra na poziciji plejmejkera, sezonu je završio u mađarskom Solnoku, a prethodno je igrao za Sutjesku (tri mandata), Lovćen, bečki Halman i ljubljansku Olimpiju. S druge strane, Mihailović je bek, tokom karijere nosio je dresove barskog Mornara, podgoričke Budućnosti, danskog Ostendea, te nemačkih klubova Tibingen, Vircburg i Oldenburg.

Partizan je zasad doveo Marka Pecarskog, Aleksandra Aranitovića, Obrada Tomića, Australijanca Tomasa Vilsona i Amerikanca Najdžela Vilijams-Gosa, angažovanog posle povrede njegovog sunardonika Ijana Bejkera (raskinut ugovor), dok Džejms Skin nije prošao lekarske preglede, pa je potpis „oboren“.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar