Роналдо жели да избаци Бејла и Бензему из тима!

Фудбалер Реал Мадрида Кристијано Роналдо жели да његови саиграчи Гарет Бејл и Карим Бензема буду избачени из првог тима.  Хоће ли од "ББЦ" трија остати само "Ц"? Кристијано Роналдо, наводно, врши притисак на Зинедина Зидана да из стартне поставе Реала избаци Бензему и Бејла.

Фудбал 04.09.2017 | 20:45
Роналдо жели да избаци Бејла и Бензему из тима!
Роналдо мисли да Бејл не треба да има гарантовано место у првом тиму због проблема с формом и физичком спремом, пренео је данас Еуроспорт преносећи шпанске медије.

Бејл је 2013. године из Тотенхема прешао у Реал и био је један од стандардних играча, али је претходних месеци под притиском због добрих игара Иска и Марка Асенсија.

Роналдо сматра да двојица младих играча заслужују да играју редовније.

Иско је заменио Бејла током повратка после повреде зглоба и листа и добро је играо, док је Асенсио постигао гол у финалу Лиге шампона, а у недавном ремију против Валенсије у првенству постигао је два гола.

Шпански медији пренели су да Роналдо инсистира и да тренер Зинедин Зидан размисли и о избацивању Карима Бенземе из првог тима, чиме би се разбио нападачки трио назван ББЦ.

Да ли је на помолу крај трија Карим Бензема, Герет Бејл, Кристијано Роналдо, популарно названог ББЦ?

Додуше, не помиње се потпуни растанак, већ само промене у стартној постави Реал Мадрида....

Због сјајних партија Иска и Марка Асенсија претхидних месеци, Зинедин Зидан је све чешће под притиском да двојици Шпанаца почне да пружа већу минутажу него Бенземи и Бејлу. Наводно, за то се залаже чак и Роналдо, који сматра да Француз и Велшанин нису у форми, нити физички максимално спремни.

Шпански медији пишу да би прва звезда Мадриђана радије уз себе имао двојицу млађих саиграча, који су показали да могу адекватно да замене искусније колеге.

Хоће ли му жеља бити испуњена, зна само Зидан...

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар