Ronaldo želi da izbaci Bejla i Benzemu iz tima!

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo želi da njegovi saigrači Garet Bejl i Karim Benzema budu izbačeni iz prvog tima.  Hoće li od "BBC" trija ostati samo "C"? Kristijano Ronaldo, navodno, vrši pritisak na Zinedina Zidana da iz startne postave Reala izbaci Benzemu i Bejla.

Fudbal 04.09.2017 | 20:45
Ronaldo želi da izbaci Bejla i Benzemu iz tima!
Ronaldo misli da Bejl ne treba da ima garantovano mesto u prvom timu zbog problema s formom i fizičkom spremom, preneo je danas Eurosport prenoseći španske medije.

Bejl je 2013. godine iz Totenhema prešao u Real i bio je jedan od standardnih igrača, ali je prethodnih meseci pod pritiskom zbog dobrih igara Iska i Marka Asensija.

Ronaldo smatra da dvojica mladih igrača zaslužuju da igraju redovnije.

Isko je zamenio Bejla tokom povratka posle povrede zgloba i lista i dobro je igrao, dok je Asensio postigao gol u finalu Lige šampona, a u nedavnom remiju protiv Valensije u prvenstvu postigao je dva gola.

Španski mediji preneli su da Ronaldo insistira i da trener Zinedin Zidan razmisli i o izbacivanju Karima Benzeme iz prvog tima, čime bi se razbio napadački trio nazvan BBC.

Da li je na pomolu kraj trija Karim Benzema, Geret Bejl, Kristijano Ronaldo, popularno nazvanog BBC?

Doduše, ne pominje se potpuni rastanak, već samo promene u startnoj postavi Real Madrida....

Zbog sjajnih partija Iska i Marka Asensija prethidnih meseci, Zinedin Zidan je sve češće pod pritiskom da dvojici Španaca počne da pruža veću minutažu nego Benzemi i Bejlu. Navodno, za to se zalaže čak i Ronaldo, koji smatra da Francuz i Velšanin nisu u formi, niti fizički maksimalno spremni.

Španski mediji pišu da bi prva zvezda Madriđana radije uz sebe imao dvojicu mlađih saigrača, koji su pokazali da mogu adekvatno da zamene iskusnije kolege.

Hoće li mu želja biti ispunjena, zna samo Zidan...

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar