Верица Шерифовић платила слободу

Славна пјевачица је неколико пута покушавала да остави супруга Рајка, али то је успјела тек кад му је дала новац за коцкарске дугове. Тада је и ћерку повела са собом.

Забава 04.09.2017 | 07:44
Верица Шерифовић платила слободу
Верица Шерифовић имала је најкраћи споразумни развод у историји! Пјевачица је бившем мужу и оцу њене ћерке Марије, Рајку Шерифовићу, платила 1.500 марака како би потписао папире за развод!

Међутим, годинама прије тога имала је муке јер је њен бивши успио да преко својих веза добије старатељство над њиховом ћерком. Како је Верица рекла, за њу је то био стресан период, ког не воли радо да се сјећа.

''Кад је Марија била мала, желела сам да напустим Рајка и поднела сам папире за развод, али он је имао везе у Крагујевцу и успео је да смува да Марија припадне њему. Доживела сам јачи нервни слом и рекла сам: „Ма нека ми буде како ми буде. Одустајем од развода, одустајем од свега.“ Можда је то тако морало да буде, сад кад гледам из ове перспективе'', каже Верица, која је годинама након тога била у браку само како би била поред своје мезимице.

Ово жртвовање исплатило се тек кад је Рајко запао у финансијске проблеме, па ју је молио да му помогне.

''Рајко је волео да се коцка и неком типу је дуговао одређену своту новца. Једног дана је дошао кући и рекао ми: „Мораш да ми даш паре!“ Ја скроз збуњена, седим у бадемантилу и пијем кафу. Питам га: „Какве паре?“, а он ми каже: „Морам да вратим дуг од 1.000 марака.“ Онда се из шале сетим и кажем да ћу му дати 1.500, али да потпише споразумни развод. И он пристане. Каже да нема проблема и да назовем адвоката'', рекла је певачица за емисију „Из профила“ и додала:

''Мој план је био да прво одемо код адвоката и потпишемо папире, али он је нон-стоп говорио: „Дај ми паре!“ Ја му кажем: „Полако, прво извади личну карту и потпиши.“ Потписа се он, узе паре и оде. Ја жена разведена! Нашла сам се у чуду, тај осећај - да ли да плачем, да ли да се смејем.

Адвокат ме гледа и каже: „Вера, хоћете чашу воде?“, а ја га питам: „А је л‘ могу ја да добијем неку кафу? И да ме ништа не питате.“ Запалила сам цигарету, пила кафу, гледам око себе и пушим. Размишљам, после толико година да се ова мука овако пресече'', завршава певачица.

Извор: Курир

Коментари / 0

Оставите коментар